Workshop Schilderen in Teams

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Workshop Schilderen in Teams

Tijdens deze workshop ga je in kleine groepjes een schilderij maken naar een bepaald thema. Dat thema kan van alles zijn: de kernwaarden van een bedrijf, het thema samenwerking, of een actueel thema.

Door in kleine groepjes te werken ontstaat er veel interactie en is deze workshop uitstekend geschikt als teambuilding activiteit of als activiteit voor een vrienden-uitje.

De workshop kan op elke locatie worden gegeven wanneer er voldoende ruimte is om groepjes rondom tafels te laten staan.

Voorafgaande aan de workshop is er overleg met de docent, en kan de klant bijvoorbeeld een thema kiezen.

De workshop begint met uitleg over het gekozen thema en hoe dat kan worden verbeeld, en er worden een aantal voorbeeldschilderijen getoond. Daarna gaan de deelnemers in groepjes aan de slag.

Ieder groepje maakt een aantal ontwerpen met krijt op papier. Door meerdere ontwerpen te maken kunnen meerdere invalshoeken worden verbeeld. De groep kiest vervolgens het beste ontwerp, en dit wordt verder uitgewerkt.

Daarna wordt het ontwerp gerealiseerd op een groot schilderdoek. Allerlei technieken kunnen hiervoor worden gebruikt: verf opbrengen met verfrollers, kwasten en sponzen, en verf druppelen en spuiten op het doek.

De deelnemers dragen beschermende kleding om verfspatten op de kleding te voorkomen.

Na afloop kunnen naar wens de doeken worden besproken, en wordt er een groepsfoto gemaakt van alle deelnemers en de doeken.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Kosten: 35 euro pp plus reiskosten, vanaf 10 personen

Selecteer een Afleverpunt