Blokarten

Blokarten

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Scheer zo snel mogelijk over het strand in een blokart. Dit actieve vrijgezellenfeest is leuk voor zowel mannen als vrouwen. Je kunt het blokarten combineren met andere sportieve activiteiten, zoals powerkiten, outdoor lasergamen en flyboarden.

Geef de vrijgezel een ultiem uitje cadeau met het spectaculaire blokarten! Blokarten is racen over het strand in een speciale wagen genaamd blokart. Blokarten is voor iedereen! Zowel voor mannen als vrouwen. Na een korte uitleg rijdt iedereen binnen vijf minuten zelfstandig. U kunt met het blokarten snelheden behalen tot wel 70 km. Hier komt u blokarten met A-merk materialen op de breedste locatie van Nederland. Kortom u rijdt het snelst en ook nog op het grootste stuk strand. Wilt u een compleet middag vullend uitje boeken? Reserveer blo karten dan in combinatie met andere activiteiten zoals power kiten, outdoor lasergame, ribvaren, flyboarden of een schietworkshop. Uiteraard is dit alles te combineren met een ontvangst, lunch, borrel of diner bij een van onze horecapartners.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Selecteer een Afleverpunt