GPS speurtochten tijdens je vrijgezellenfeest!

Speurtocht tijdens een vrijgezellenfeest organiseren met leuke interactieve opdrachten tijdens een vrijgezellenfeest mannen of vrijgezellenfeest vrouwen!

Navigeer snel naar de leukste GPS tochten.

GPS Biesbosch Tuktuk challenge

GPS Biesbosch Tuktuk challenge

Trappen met Grappen; super leuk voor een vrijgezellenfeest vrouwen of een vrijgezellenfeest mannen!
GPS Fatbike Challenge
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Bij dit vrijgezellenfeest is succes 100% gegarandeerd. Wij hebben voor de hele groep hippe en moderne gele, elektrische fatbikes. Na duidelijke instructies is het tijd om het

Vrijgezellenfeest tijdens coronaperiode

De coronatijd heeft bij veel mensen voor onzekerheid gezorgd. En nu de samenleving weer rustig op gang komt, moeten we wennen aan het nieuwe nu. Een samenleving waar afstand meer gewaardeerd wordt dan ooit. Om ook in deze tijd voldoende uitjes aan te kunnen bieden, hebben we binnen ons aanbod vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten gevonden waarbij je voldoende afstand kunt houden.

Veilige uitjes voor iedereen

In ons aanbod coronaproof uitjes bieden we voor ieder wat wils aan. Ben je een adrenalinejunkie? Dan geniet je vast met volle teugen van een potje paintballoutdoor lasergamen of 4×4 rijden. Voor de culinaire wonders onder ons bieden we een Heel Holland Bakt workshop aan. Liever een ladiesnight aan huis? Kies dan voor een workshop Burlesque

Gegarandeerd coronaproof

Onze uitjes zijn coronaproof. Dat betekent dat ze voldoende ruimte bieden om afstand van elkaar te houden. Natuurlijk is het ook belangrijk dat jullie klachtenvrij zijn. Mocht je klachten hebben, blijf dan thuis. Als je klachtenvrij bent, dan kunnen we de veiligheid van je groep én van onze instructeurs garanderen.

Selecteer een Afleverpunt