Vrijgezellenfeest.nl is de eerste en enige allesomvattende pagina met activiteiten/evenementen op het gebied van vrijgezellenfeesten/dagen. Deze pagina trekt daarom een groot aantal bezoekers, momenteel ruim 15.000 bezoekers per maand! En dat aantal stijgt nog steeds. Per week worden er honderden informatieaanvragen verstuurd via onze site naar adverteerders. U betaalt per aanvraag 5 euro exclusief btw. Deze aanvragen hebben voor het merendeel van onze adverteerders gezorgd voor meer winst en omzet. Komen er geen aanvragen dan betaalt U niks. Mocht u onverhoopt helemaal geen boekingen overhouden aan onze aanvragen hebben we een niet goed geld terug garantie regeling. M.a.w. een samenwerking met ons zal nooit tot een teleurstelling uitlopen, wij hebben u er graag bij. 

Bezoekers op Vrijgezellenfeest.nl 
Vrijgezellenfeest.nl staat al sinds de oprichting op nummer één bij de meest gebruikte zoekmachine Google. Veel bezoekers op Vrijgezellenfeest.nl komen ook op onze site zonder tussenkomst van een zoekmachine of ander portaal, door direct www.vrijgezellenfeest.nl in te tikken. U bent dus verzekerd van een grote interesse van de bezoekers.

Vermelding op www.Vrijgezellenfeest.nl.
Uw advertentie staat roulerend op

Uw vermelding komt ook desgewenst gratis te staan op www.vrijgezellenDag.nlwww.bedrijfsfeestje.nl ,www.bedrijfsuitje.be en www.kinderuitje.nl ! Uw advertenties zijn ook te benaderen via www.vrijgezellendag.BE.

Heeft uw bedrijf interesse om zonder opstart kosten opgenomen te worden op de site van Vrijgezellenfeest.nl, vul dan onderstaand formulier in: