Laat de aanstaande bruid of bruidegom afscheid nemen van zijn of haar vrijgezellenbestaan met de gekste opdrachten! Met de activiteiten van het vrijgezellenfeest geven we je de kans om de groom of bride to be nog even lekker voor gek te zetten. Je maakt de opdrachten zo gênant, avontuurlijk, creatief of gek als je zelf wilt. Vergeet niet om foto’s te maken, zodat je deze bijzondere dag voor altijd vastlegt. 

  • Ruim aanbod vrijgezellenfeesten
  • Vrijgezellenfeest opdrachten in heel Nederland
  • Voor grote en kleine groepen
  • Opdrachten vrijgezellenfeest voor man én vrouw

Grappige opdrachten vrijgezellenfeest

Grijp jij de kans om de bruid of bruidegom even voor gek te zetten? Bedenk dan een paar gênante of grappige opdrachten die hij of zij moet uitvoeren tijdens het vrijgezellenfeest. We hebben er alvast een paar bedacht waarmee jullie de dag wel doorkomen! Bekijk ze hieronder allemaal.

 

Straatmuzikant voor een dag

Leuk voor de vrijgezel met zangtalent, hilarisch voor eentje zonder. Daag de bruid of bruidegom uit om op te treden als straatmuzikant. Hij of zij mag niet stoppen voordat er een bepaald bedrag is opgehaald. Nog leuker: hijs de vrijgezel in een grappige outfit en voeg leuke accessoires toe zoals een roze boa of een XXL ‘help ik ga trouwen’-button.

Grappige outfit voor vrijgezellenfeest opdrachten

Hijs de vrijgezel in een grappig pak

Laat je creativiteit de vrije loop en verzin een komische look voor de vrijgezel. Wat dacht je van een konijnenpak, sexy burlesque-kostuum of over-the-top Don Juan compleet met fake borsthaar? Als je de bruidegom echt voor gek wilt zetten, trek je hem een prinsessenjurk aan, inclusief bruidssluier en toverstafje. Maak gebruik van onze hilarische vrijgezellenfeest accessoires om de outfit helemaal af te maken! Vergeet ook niet om een aantal accessoires in huis te halen voor de rest van de groep.

T-shirt met namen van exen

Bedruk een gepersonaliseerd T-shirt voor de vrijgezelle man of vrouw met alle namen van zijn of haar exen en scharrels. Of maak hem gemakkelijk zelf met een oud wit T-shirt en een permanent marker.

Tijdens het vrijgezellenfeest moet de aanstaande bruid of bruidegom dit shirt dragen en zo veel mogelijk mensen vinden met deze namen. Elke gevonden naam mag je wegstrepen. Wel even een foto maken als bewijs natuurlijk!

Opdrachten vrijgezellenfeest T-shirt

Heb je geen inspiratie om zelf opdrachten te verzinnen? Of is er te weinig tijd om dit te doen? Op Vrijgezellenfeest.nl vind je de leukste T-shirts met opdrachten voor de man en T-shirts met opdrachten voor de vrouw! Hier staan de gekste opdrachten op die je op straat moet uitvoeren. Hang er een tijdsslot aan en probeer er zo veel mogelijk binnen de gestelde tijd af te ronden. Lukt dit niet? Voor elke gemiste opdracht staat een strafshotje of andere strafopdracht.

Wit vrijgezellen accessoires T-shirt met grappige opdrachten

Vrijgezellenfeest karaoke

Kunnen jullie een beetje zingen? Nee? Dan is een avondje karaoke juist een fantastische opdracht voor je vrijgezellenfeest. Hoe minder zangtalent, hoe leuker. Vraag het lievelingsliedje van de vrijgezel aan en blèr samen keihard mee in de kroeg of karaokebar. Hoe meer biertjes erin zitten, hoe gezelliger (en valser) het wordt. Vergeet dit hele avontuur niet te filmen, zodat jullie het later nog eens terug kunnen kijken.

 

Avontuurlijke vrijgezellenfeest opdrachten

Is de vrijgezel een echte daredevil en wil je kijken hoe ver hij of zij gaat om de opdrachten van het vrijgezellenfeest uit te voeren? Bekijk hieronder dan onze ideeën om de adrenaline te laten stromen. Let op: niet geschikt voor angsthazen en bangeriken!

 

Zoek de hoogte op tijdens je vrijgezellenfeest

Voor een avontuurlijke bruid of bruidegom is vast niets te eng. Blinddoek hem of haar en ga naar het pretpark om over de kop te gaan in de snelste achtbanen. Neem een koptelefoon mee zodat je zeker weet dat hij of zij ook niets hoort. Zet hem pas af zodra jullie in het karretje zitten. Voor nóg meer adrenaline zijn bungeejumpen en parachutespringen ook toffe opties. Doe de blinddoek pas op het laatst af en gooi de vrijgezel in het diepe. Leukere foto’s ga je niet snel krijgen!

Spelletjes vrijgezellenfeest

Houdt de aanstaande bruid of bruidegom wel van een grapje, maar wil hij of zij écht niet voor gek gezet worden? Dan zijn er een heleboel spelletjes en opdrachten te bedenken voor het vrijgezellenfeest die wel grappig zijn, maar niet te ver gaan. Het moet natuurlijk wel leuk blijven, vooral voor de vrijgezelle man of vrouw. Hieronder vind je onze favorieten.

Vrijgezellenfeest Bingo! vrouwen

Vrijgezellenfeest.nl heeft een Bingo voor vrouwen gemaakt, download deze in onze shop voor slechts 2,50!

Quiz: wie kent de vrijgezel het beste?

Laat de groom- of bride-to-be een vragenlijst over zichzelf invullen met bijvoorbeeld de lievelingskleur, favoriete eten, exen en bijbehorende juicy details. Je vraagt vervolgens aan het hele gezelschap om antwoord te geven op de vragen. Wie weet het meest over de vrijgezel? Organiseer de quiz in jullie stamkroeg en bind er een toffe prijs aan vast voor de winnaar.

Spannende dropping opdrachten vrijgezellenfeest

Dropping organiseren

Claimt de aanstaande bruid of bruidegom dat hij of zij overal zijn of haar weg weet te vinden? Eens kijken of dat ook lukt als hij in de middle of nowhere wordt gedropt. Geblinddoekt rij je de vrijgezel een tijdje rond, zodat hij de weg helemaal kwijt is. Vervolgens drop je hem en moet hij zelf zijn weg weer zien te vinden. Ook leuk voor de hele groep: een spannende speurtocht of interactieve citygame.

Scheuren in een racemonster

Rondscheuren in een dure auto bij de BMW Driving Experience of offroad rijden is echt wat voor een dappere vrijgezel. Maak vrijgezellenfeest opdrachten interactiever door er een wedstrijd van te maken. Welke man of vrouw komt als eerste over de finish? Hang een prijs aan de eerste plek (een ijskoud biertje bijvoorbeeld) en een grappige opdracht voor de verliezer.

Survival: kom jij droog aan de overkant?

Wat is er nou leuker dan met zijn allen survivallen? Als team moet je de obstakels zien te overwinnen om de overkant van het bloedstollende parcours te bereiken. Klauter over junglebruggen en tijger door de modder. Duw de vrijgezel niet ‘per ongeluk’ in het water…

Survivallen met vrienden op je vrijgezellenfeest
Culinair dineren na je vrijgezellenfeest

Ballonnen met opdrachten voor het vrijgezellenfeest

Blaas ballonnen op en stop in elke ballon een opdracht. Om beurten open je een ballon door erop te gaan zitten. Lees het briefje voor en doe precies wat de opdracht zegt, of het nou een gek dansje is, een eend nadoen of een telefoonnummer van iemand krijgen. Combineer het spel met een high tea of ga achteraf culinair dineren om het vrijgezellenfeest compleet te maken!

30 Seconds personaliseren

Het populaire spel 30 Seconds is hartstikke leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest. Verdeel de groep in een paar teams en probeer in een halve minuut zo veel mogelijk begrippen te raden die er op het kaartje staan. Nog leuker: laat iemand van de groep zelf termen verzinnen die je moet raden. Deze woorden hebben bijvoorbeeld te maken met de bruiloft of het aanstaande bruidspaar!

 

Creatieve vrijgezellenfeest opdrachten

Staat de vrijgezel graag in het middelpunt van de aandacht? Verzin dan een creatieve opdracht voor het vrijgezellenfeest waarbij hij of zij in de spotlights staat. We hebben alvast een paar leuke ideeën voor je creatieve vrijgezellenfeest bedacht.

Lipdub maken

Kan de vrijgezel playbacken als de beste? Neem dan een eigen lipdub video op met de hele groep. Trek een gekke outfit aan, zoek een gaaf nummer uit en laat de camera maar draaien! Je kunt het filmpje als verrassing afspelen op de bruiloft, maar niet van tevoren aan de bruid of bruidegom vertellen natuurlijk!

Lipdub Vrijgezellenfeest

Modeshow organiseren met wc-papier

Organiseer een modeshow voor jou en je vriendinnen tijdens het vrijgezellenfeest. Niet voor de laatste fashion met modieuze kledingstukken, maar met wc-papier! Fabriceer zelf een hippe outfit met behulp van toiletpapier. Durven jullie zo de stad nog in? Draag er opvallende vrijgezellenfeest accessoires bij zoals een bride to be diadeem of vrijgezellen sjerp om het nóg fouter te maken. Een ding is zeker: het wordt een dag die je niet snel vergeet.

 

Zelf een film maken

Staat de aanstaande bruid of bruidegom graag in de spotlights? Behandel hem of haar dan als een echte filmster en maak zelf een film. Schrijf een script en bepaal de rollenverdeling. Drie maal raden wie de hoofdrol speelt… Maar er zijn natuurlijk ook een cameraman, bijrollen en figuranten nodig. Hilariteit gegarandeerd!

 

Meer tips en ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Verras de bride to be of aanstaande bruidegom met een vrijgezellenfeest dat echt bij hem of haar past. Bij Vrijgezellenfeest.nl vind je nog veel meer ideeën en tips voor een onvergetelijke dag. Ontdek de leukste activiteiten voor mannen vrijgezellenfeesten en vrouwen vrijgezellenfeesten. Zoek je speciale opdrachten en dingen om te doen bij jou in de buurt? Bekijk hier onze vrijgezellenfeesten in:

Meer informatie? Neem contact met ons op

Heb je vragen over een van onze vrijgezellenfeest opdrachten? Of wil je meer informatie over de activiteiten op onze website? Vul dan ons contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op om je verder te helpen.

Selecteer een Afleverpunt