BMW Driving Experience vrijgezellenfeest

4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 4 reviews)
Uitstekend75%
Heel goed25%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Iemand echt verrassen doe je natuurlijk in het autosporthart van Nederland, Zandvoort! Perfect voor het houden van vrijgezellenfeestjes. Ieder programma stemmen wij af op uw wensen. Dat maakt juist dit vrijgezellenuitje extra bijzonder.

U bent opzoek naar het allerleukste vrijgezellenuitje zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Bij deze heeft u de juiste partner gevonden. Ieder vrijgezellenuitje is bij ons uniek en is helemaal samengesteld naar uw wensen.

Niets is zo leuk om tijdens een vrijgezellenfeest onderling te strijden om wie de snelste coureur is. Stel zelf het programma samen met diverse competitie elementen. Gegarandeerd rijplezier, hilariteit en ook nog leerzaam!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Leerzame middag.

Rated 4 out of 5
januari 13, 2022

De ontvangst was hartelijk en oprecht. Ambiance heerlijk, schoon en goede koffie. Lekkere auto’s die ervoor zorgen dat je optimaal het BMW-gevoel ervaart. Instructeur met fantastische humor die je scherp houdt. Op het terrein genoeg oefeningen die je meermaals mag doen. De spanning bij de start neemt plaats voor de ontspanning aan het eind van de dag. Echt een aanrader. We deden dit met een vrijgezel van 17 jaar die een maand geleden zijn rijbewijs heeft behaald. Het geeft hem dat extra in-control-te-zijn-gevoel.

Het enige “nadeel” van de ervaring; hij is nu net als de hele vrijgezellenfeest groep ernstig besmet met BMW.

Bedankt voor deze leerzame middag.

Wil Dijkstra

Spectaculair!!!

Rated 5 out of 5
september 2, 2021

Super leuk, ik heb over het circuit gereden we gingen erg hard om precies te zijn 220km/u

Jesse Den Hartog

Super leuk en lekker lang rijden.

Rated 5 out of 5
maart 13, 2021

Goede instructeur die het ook op een leuke manier bracht.

Marcel

Lekker slippen en glijden

Rated 5 out of 5
januari 13, 2021

Geweldig leuke dag gehad. De instructeurs hebben lol in hun werk en dat zorgt dat er een leuke ontspannen sfeertje hangt. Catering ook goed geregeld. Kortom prima dagje lekker slippen en glijden.

Ruben Hofs

Schrijf een review

Selecteer een Afleverpunt