Cursus erotische massage

Cursus erotische massage

4,8
4,8 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend80%
Heel goed20%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vrijgezellenfeest/vriendinnenuitje, cursus erotische massage
LEUK EN LEERZAAM, BEKEND VAN TV EN TIJDSCHRIFTEN!

Een erotisch tintje geven aan een vrijgezellenfeest, zonder dat het ordinair of plat wordt? Als ‘meiden onder elkaar’ samen iets leuks doen, waarbij veel valt te lachen, maar je ook je sexappeal vergroot? Dan is deze workshop iets voor jullie. In ongeveer twee uur leert een seks coach jullie de fijne kneepjes van een erotische massage. De bruid staat natuurlijk centraal, maar jullie steken allemaal veel op tijdens deze workshop. Niet alleen de bruidegom zal tijdens de huwelijksnacht aangenaam verrast worden, ook je eigen man, vriend of minnaar weet niet wat hij meemaakt…

Deze coach geef al meer dan 14 jaar cursus in erotische massage voor vrijgezellenfeesten. Ondertussen heeft ze al duizenden vrouwen les gegeven met groot succes.
Ze wordt vaker gevraagd voor TV opnames en reportages in tijdschriften

In ongeveer 2 uur leer je dit:

Basistechnieken voor een erotische massage: hoe bereid je de ruimte voor, welke massageolie gebruik je
Hoe kun je een man het beste opwinden, de baas zijn tijdens de massage en teasen en plagen
Verschillende grepen en massagetechnieken
De prikkelende body to body massage (massage met je borsten, buik en billen), waar bij je niet alleen je partner verwent maar ook zelf erg zult genieten.
10 verschillende penisgreepjes, aftrek workshop (waar mannen erg blij van worden). Grepen die je zelf nooit zou verzinnen, zoals de palmboom, het snaveltje of vuurtje maken.

Naast deze praktische technieken leer ik jullie ook meer over de verschillen
in seksualiteit tussen man en vrouw.
Zo zijn mannen nogal visueel ingesteld, en daar kun je gebruik van maken tijdens de massage.
Alles wordt voor gedaan op een pop (Jack) en modelpenissen en de kleren blijven gewoon aan.
Tijdens de uitleg kun je aantekeningen maken in een schriftje,
want er zijn zo veel tips en trucjes dat je die nooit allemaal kunt onthouden 😉

TARIEF VRIJGEZELLENFEEST – VRIENDINNENAVOND

2 personen €250,-
3 -10 personen €300,-
meer dan 10 personen €300,- + €15,- per persoon extra + reiskosten vanuit Hilversum (bovenop alle bovenstaande prijzen).

Er werken twee hele leuke dames voor mij die door mij getraind zijn en met volle enthousiasme de workshop voor vrijgezellenfeestengeven, ik hou jullie altijd op de hoogte wie van ons de cursus komt geven.
Voor vrijgezellenfeesten en vriendinnenavonden komen wij graag naar jullie toe. Ik heb geen eigen locatie voor vrijgezellenfeesten.
Boekingen kunnen tot 2 weken tevoren nog worden geannuleerd. Anders moeten ik de helft in rekening brengen. Annuleringen kunnen alleen per mail.

Bekijk alle opdrachten vrijgezellenfeest.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Je doet het ontzettend goed en enthousiast!

maart 2, 2022

Hoi Tania, dankjewel voor de workshop erotisch masseren tijdens m’n vrijgezellenfeest! Je doet het ontzettend goed en enthousiast! We vonden het heel leerzaam en leuk om uitleg te krijgen over de body2body massage en van de 13 meiden kende vrijwel niemand ook maar een van de tien penismassage greepjes. Onze vriendjes zijn ook erg blij met je. Groetjes!

Britt

super leuke workshop

juni 15, 2022

Tijdens mijn vrijgezellenfeest een super leuke workshop gehad van Tania! Het was gezellig en vrijblijvend voor iedereen! We hebben gelachen en geleerd.. 🙂

Lisa

interessante tips en trucs.

april 15, 2022

Ontzettend leuke en vooral ook leerzame cursus gehad op ons vrijgezellenfeest! Heel veel gelachen met Tania die een goed gevoel voor humor heeft maar in ons aantekeningen schriftje ook goed meegeschreven met alle interessante tips en trucs. Een echte aanrader! Tania, bedankt voor de bijzondere middag 😉

Dionne

leuke middag

januari 2, 2022

Erg leuke, grappige en leerzame cursus gehad voor een vrijgezellenfeest. Al vond onze bride to be het jammer dat ze geen certificaat kreeg 😅 super bedankt voor de leuke middag!

Bianca

leerzame workshop

juni 15, 2019

Super leuke en leerzame workshop gevolgd bij Tania! Veel gelachen maar stiekem toch veel geleerd! Niet alleen de vrijgezel kreeg aandacht, wij allemaal werden stuk voor stuk wijzer gemaakt die dag! Echt een aanrader! Heel erg bedankt Tania!! 😘 gr Patricia

Vrijgezellefeest Ell

Schrijf een review

TARIEF VRIJGEZELLENFEEST – VRIENDINNENAVOND

  • 2 personen €250,-
  • 3 -10 personen €300,-
  • meer dan 10 personen €300,- + €15,- per persoon extra + reiskosten vanuit Hilversum (bovenop alle bovenstaande prijzen).

Selecteer een Afleverpunt