Ontdek Brussel op een originele manier

5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Onze ludieke bierdegustatietocht door Brussel laat u de monumenten, geschiedenis en anekdotes van de stad ontdekken. Oplossen van raadsels is vereist voor de oriëntatie en om de bars te vinden waar de bierdégustaties op jullie wachten. Teamwerk en reflectie zullen nodig zijn.

Dit is een unieke en leuke activiteit die geschikt is voor zowel teambuildingsevenementen als vrijgezellenfeesten. Het spel is gebaseerd op een roadbook en bierdegustaties, waarbij de deelnemers raadsels oplossen en uitdagingen voltooien om door de stad te navigeren. Het doel van het spel is om de stad te verkennen en te genieten van verschillende soorten bier, terwijl de deelnemers zichzelf uitdagen en samenwerken.

Het spel begint met een korte introductie en uitleg over het roadbook en de bierdegustaties. Daarna ontvangen de deelnemers hun hoppy-coins voor de degustaties en het roadbook om de stad te verkennen. Het roadbook is een handleiding met de opdrachten, uitdagingen en raadsels die de deelnemers moeten oplossen om door de stad te navigeren.

Tijdens het spel bezoeken de deelnemers verschillende bars, waar ze hun hoppy-coin kunnen inwisselen voor de bierdégustatie. Er zijn in totaal drie degustaties inbegrepen in de prijs tijdens het spel, maar de deelnemers kunnen natuurlijk meer bier proeven als ze dat willen.

De raadsels en uitdagingen zijn gerelateerd aan de bezienswaardigheden en monumenten van de stad. Het oplossen van de raadsels is een uitdaging op zich, maar het spel bevordert ook teamwerk en creativiteit. Het is belangrijk dat de deelnemers goed samenwerken om de raadsels op te lossen en uitdagingen te voltooien. Daarnaast moeten ze ook hun reflectie- en oriëntatievaardigheden gebruiken om door de stad te navigeren.

Een van de unieke kenmerken van deze activiteit is dat het spel geen vaste tijdslimiet heeft. De totale speeltijd hangt af van hoe snel de deelnemers de raadsels kunnen oplossen en of ze langer in de bars willen blijven dan normaal. Het spel duurt gemiddeld ongeveer 3 uur, maar het kan langer of korter duren, afhankelijk van de deelnemers.

Dit is een zelfgestuurd spel, wat betekent dat er geen gids aanwezig is. De deelnemers moeten zelf de weg vinden met behulp van het roadbook en hun oriëntatievaardigheden. Dit biedt een unieke en autonome manier om de stad te verkennen en te genieten van de verschillende biersoorten.

Kortom, Hoppy-Tour is een unieke en leuke activiteit die geschikt is voor iedereen die van bier houdt en de stad wil verkennen op een speelse manier. Het spel bevordert teamwerk, creativiteit en reflectie- en oriëntatievaardigheden, terwijl de deelnemers genieten van verschillende soorten bier en de bezienswaardigheden van de stad ontdekken. We hebben ruime ervaring in het organiseren van deze activiteit voor zowel teambuildingsevenementen als vrijgezellenfeesten.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Erg leuk, veel dank aan de organisatie!

april 17, 2023

Een andere manier om Brussel te ontdekken. We hebben plaatsen kunnen ontdekken die we niet kenden. Ontdekking van bars, atypische restaurants. We passeren allemaal kleine straatjes met van die kleine sympathieke winkeltjes .

Wat betreft de activiteit, het idee is geweldig, we vonden het geweldig! Veel dank aan de organisatie

Jordan L

Schrijf een review

Prijs per persoon is 25€

Selecteer een Afleverpunt