Bergen op Zoom biedt verschillende mogelijkheden voor een geslaagd vrijgezellenfeest.

Hier zijn enkele ideeën voor een onvergetelijke dag in deze stad:

 1. Historische stadswandeling:

  • Verken het historische centrum van Bergen op Zoom met een stadsgids. Ontdek de rijke geschiedenis en bewonder de architectuur.
 2. Workshop Sieraden maken:

  • Laat de bruid en haar vriendinnen creatief bezig zijn met een workshop sieraden maken. Iedereen kan een persoonlijk aandenken creëren.
 3. Proeverijenroute:

  • Stel een proeverijenroute samen langs lokale restaurants en cafés. Geniet van wijnproeverijen, bierproeverijen of proef lokale lekkernijen.
 4. High Tea in de stad:

  • Organiseer een chique high tea in een lokaal restaurant of theesalon. Een ontspannen en gezellige manier om samen te zijn.
 5. Escape Room:

  • Daag de groep uit met een bezoek aan een escape room. Los samen de puzzels op en werk als team om te ontsnappen.
 6. Pubquiz:

  • Test de kennis van het bruidspaar en hun vrienden met een pubquiz. Kies een gezellig café en maak er een competitieve, maar leuke avond van.
 7. Outdoor Avontuur:

  • Als de groep van avontuur houdt, overweeg dan activiteiten zoals klimmen, boogschieten of een gps-speurtocht in de natuur.
 8. Cocktailworkshop:

  • Leer samen met vrienden de kunst van het cocktail shaken. Een interactieve en feestelijke activiteit.
 9. Boottocht op de Binnenschelde:

  • Huur een boot en maak een ontspannen tocht over de Binnenschelde. Zorg voor wat lekkere hapjes en drankjes aan boord.
 10. Themafeest:

  • Organiseer een themafeest met een kostuumthema. Dit kan in een gehuurde feestlocatie of zelfs in een privéruimte.

Zorg ervoor dat je de interesses en persoonlijkheid van de bruid in overweging neemt bij het plannen van het vrijgezellenfeest. Het belangrijkste is dat het een dag vol plezier en goede herinneringen wordt voor de toekomstige bruid en haar vriendinnen.

Bekijk onze vrijgezellenfeesten in Bergen op Zoom:

Hunted-vrijgezellenfeest-voorpagina
4,6
4,6 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend60%
Heel goed40%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

HUNTED

Blijf uit de handen van de hunters! Een spannende game waarbij je als voortvluchtigen er alles aan doet om onder de radar te blijven.
The Wedding Game Vrijgezellenfeest
4,4
4,4 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend40%
Heel goed60%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Vergeet het geijkte konijnenpak en die stripper die-er-op-de-foto-wél-lekker-uitzag: een vrijgezellenfeest moet vooral waanzinnig gezellig zijn.
Dance Clip Vrijgezellenfeest
5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Feel the good vibes, dance! Beleef het samen tijdens een vrijgezellenfeest in jullie eigen videoclip!
Jachtseizoen vrijgezellenfeest
Het jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit de handen te blijven van jullie achtervolgers? Een supergaaf achtervolgingsuitje!
Moorddiner vrijgezellenfeest
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Je kwam voor een heerlijk en ontspannend diner? Een avondje relaxed genieten? Heerlijk. Totdat…
Lipdub Vrijgezellenfeest
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Playback en kruip in de huid van jullie favoriete popartiest/groep voor de camera, laat een professionele lipdub/videoclip maken op een locatie naar keuze.

Actief vrijgezellenfeest in Assen

Een beetje actie tijdens een vrijgezellenfeest kan geen kwaad. Laat de vrijgezel zijn of haar skills zien tijdens een uitdagend parcours, speel met de hele groep een potje bubbelvoetbal of ga voor een professionele mountainbike-clinic. Sluit het actieve vrijgezellenfeest af met een ontspannen etentje in een van de vele restaurantjes in de stad en wie weet wat de avond nog meer brengt…

Vrijgezellenfeest in Assen voor vrouwen

In het assortiment op Vrijgezellenfeest.nl zitten ook typische vrijgezellenuitjes voor vrouwen.

Vrijgezellenfeest voor mannen in Assen

Voor de laatste keer als ‘vrijgezel’ met de mannen op stap in Assen, dat moet onvergetelijk worden! We hebben diverse vrijgezellenfeesten voor mannen, zoals met snelheden tot wel 90 kilometer per uur over het water scheuren met RIB varen. Ook paintballen, Highland Games en quad rijden zijn populaire activiteiten voor een mannelijk vrijgezellenfeest. Is de vrijgezel een echte stuntelaar en wil je hem nog één keer goed laten stunten? Laat hem dan voor één dag stuntman zijn.

Tips en ideeën voor een vrijgezellenfeest

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een dankbare, maar zeker geen gemakkelijke taak. Het is belangrijk dat je goed bedenkt welke activiteiten de vrijgezel leuk vindt, maar ook zeker wat de vrijgezel niet echt kan waarderen. We hebben nog een aantal tips voor je om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren:

Tip 1: tref op tijd de voorbereidingen voor het organiseren van het vrijgezellenfeest. Doe het niet alleen, maar vraag een goede vriend, vriendin, broer of zus van de vrijgezel om je te helpen.

Tip 2: prik zo snel mogelijk een datum, want dit kan best lastig zijn met een grote groep. Houd het vrijgezellenfeest bij voorkeur niet in het laatste weekend voor de bruiloft.

Tip 3: organiseer naast leuke activiteiten ook extra opdrachten en een opvallende outfit voor de vrijgezel. Iedereen in Assen moet toch weten wie er gaat trouwen?

Vrijgezellenfeest in andere steden en landen

Naast Assen heeft Vrijgezellenfeest.nl ook ideeën voor vrijgezellenfeesten in andere Nederlandse steden en het buitenland. Bekijk het volledige aanbod vrijgezellenfeesten of neem contact met ons als je vragen hebt.

Selecteer een Afleverpunt