HUNTED

4,6
4,6 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend60%
Heel goed40%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Blijf uit de handen van de hunters! Een spannende game waarbij je als voortvluchtigen er alles aan doet om onder de radar te blijven. Maar pas op… Het opsporingsteam kan jullie live of laatst bekende positie krijgen. Geef de vrijgezel nog een keer de kans om onopgemerkt onder te duiken. Een toffe activiteit voor een mannen en vrouwen vrijgezellenfeestje!

Jullie worden ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna volgt er een uitgebreide uitleg over het spel en worden de teams samengesteld.
Door middel van onze speciaal ontwikkelde app moeten de teams (geheimzinnige) opdrachten uitvoeren. Door deze goed uit te voeren krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing.
Hiermee kunnen voortvluchtigen informatie verzamelen over de hunters en hun einddoel en kunnen de opsporingsteams de live laatst bekende positie krijgen van de voortvluchtigen.
Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen. Lukt het de teams om uit de handen van de hunters te blijven?

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

App werkte goed.

februari 11, 2023

Wel veel geld per persoon. Maar spel is leuk en interactief. Spannend spel waarbij het heel leuk is dat iedereen fanatiek mee doet. App werkte goed.

Jessica

Spannend

februari 11, 2023

Leuk spel! Het was spannend!

J Dekkers

iedereen was mee gezogen in het spel .

februari 11, 2023

Het was echt heel leuk spel . Alles verliep heel vlot en zat goed in elkaar . Er was veel beleving in de groep en iedereen was mee gezogen in het spel .

Tom Duerinck

The Hunt Zwolle

februari 11, 2023

Leuk actief uitje, waarmee je kriskras door de stad verplaatst er daardoor op plekken komt waar je normaal nooit zult komen! Kortom uitje vol spanning en plezier, een aanrader voor iedereen!

Lars

Veel gelachen en spanning gevoeld.

februari 11, 2023

Net terug met de teams. Een geweldig spel, wat zelfs te doen was met het warme weer van vandaag. Veel gelachen en spanning gevoeld. Gezellige medewerkers die er echt voor gezorgd hebben dat mijn vrijgezellenfeest top is!!!!

The Hunt 01-02-2023

Renate vd steege

Schrijf een review

Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk

Selecteer een Afleverpunt