vrijgezellenfeest-vrouwen-scheveningen-omslag-scaled

Archery Tag Dick Hunt

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Archery Tag Dick Hunt

Dit is pijl en boog schieten speciaal voor vrijgezellenfeestjes! Tijdens Archery Tag Dick Hunt schiet je niet alleen op elkaar maar ook op een rennende piemel… Raak je ”Dick” dan verdien je shotjes en een fles bier of prosecco! Dit is het leukste activiteit voor elk vrijgezellenfeest!

Het spel

Het strand staat vol met opblaasbare bunkers en legernetten en jij gaat, gewapend met pijl, boog en masker, er alles aan doen om je tegenstanders te verslaan. Ready, set, go! Jullie rennen als bezetenen naar de ”safety zone” waar jullie zoveel mogelijk pijlen in handen proberen te krijgen. De pijlen worden geladen achter de bunkers en jullie moeten zoveel mogelijk tegenstanders het veld uit schieten. Raak je alle andere spelers of alle targets dan heb je gewonnen!
In de tweede ronde is het opletten geblazen want dit lijkt wel de Hunger Games 2.0. Er zijn geen teams meer het is nu ieder voor zich. Er worden plannetjes gesmeed en bondjes gesloten maar wie is nog te vertrouwen? In ronde 3 komt Dick opeens het veld op rennen, dit heeft echt niemand zien aankomen! Onze Dick (of jullie vrijgezel, aan jou de keus) heeft stiekem een piemelpak aangetrokken en het is aan jullie hem het veld uit te schieten in ruil voor shotjes!
Heb je een beetje je best gedaan in de vorige rondes dan krijg je een bonus ronde. Hierin ga je de appel van Dick z’n ”hoofd” schieten. Lukt het jou dan win je een fles prosecco of magnum fles bier! Boek het leukste vrijgezellenfeest in Scheveningen!

Inclusief
• Dick kostuum (of begeleider in Dick kostuum)
• Shotjes
• Fles prosecco of fles Magnum bier
• 1,5 uur FUN
• Mini fotoshoot + korting (bij 2de activiteit) *

TIP*

Combineer archery tag Dick hunt met Naughty cocktails of 1 van onze andere activiteiten + bbq op het strand. Je krijgt een super leuke mini fotoshoot kado twv €100,- ! De dames krijgen een beauty shoot met rokje en accessoires. Heren krijgen de ”ugly shoot” waarbij de vrijgezel een trouwjurk aantrekt en voor schut het strand op gaat! Wie smeert zijn opblaasbare borsten in? Je krijgt trouwens ook nog een leuke korting op dit arrangement, vraag ons om meer informatie!

Activiteit: Archery Tag Dick Hunt
Prijs: Van €20,- tot €30,- pp incl BTW (prijs afhankelijk van het aantal personen)
Aantal personen: va 8 personen

Boek het leukste vrijgezellenfeest in Scheveningen!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

INFORMATIE

INCLUSIEF

Selecteer een Afleverpunt