Workshop Aftrekken!

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Met deze homeparty leer je de spannendste technieken om een man te bevredigen met je handen! Een hoop plezier, hilariteit en gezelligheid met elkaar. Laat de vrijgezel goed het huwelijk ingaan met deze ondeugende activiteit en leer meer over de kunst van het aftrekken.

Bezorg de aanstaande bruid een hilarisch vrijgezellenfeestje waar ook de bruidegom de vruchten van plukt. Leer tijdens een 2 uur durende workshop met veel humor en plezier aftrekken! Een ondeugend vrijgezellenfeestje waar lol, hilariteit en gezelligheid voorop staat. En daarnaast leer je ook nog dé 25 technieken!

 Is het te leren dan?

Aftrekken lijkt misschien makkelijk, maar je kan er zo veel meer van maken. Wat vindt een man lekker, hoe hard moet je knijpen en wat voor technieken kan je toepassen? Als vrouw is het soms best lastig in te schatten en vaak doe je automatisch wat bij de vorige partner “werkte”. Met deze workshop leer je een hoop bij, want je krijgt wel 25 technieken!

 Wat te verwachten?

De workshop wordt met een leuke knipoog gegeven door een vrouwelijke consulent. Zij geeft eerst wat achtergrond informatie om even te wennen en in de sfeer te komen. Wanneer jullie er klaar voor zijn, krijgt iedereen een oefen-dildo en glijmiddel voor zich om de technieken goed in de vingers te krijgen. Voor de vrijgezel hebben we een wel heel bijzonder (lees groot) exemplaar.

Stap voor stap leer je wat een man lekker vindt en leer je trucjes die hij vaak zelf niet eens kent.

Aan het einde van de workshop krijg je ook nog een goodiebag om thuis met een partner alles uit te proberen.

 Perfect voor een vrijgezellenfeest!

Deze workshop wordt gegeven op een locatie die jullie zelf kiezen en wij nemen alle nodige spullen mee. Wij doen niet aan vaste tijdstippen, jullie kiezen zelf wat uitkomt op jullie vrijgezellenfeest. Bij ons hoef je ook niet te luisteren naar verkooppraatjes, wij doen namelijk niet aan verkoop van producten. We besteden alle tijd aan waar jullie voor gekomen zijn: een goed lesje aftrekken.

  Informatie en reserveren

 • € 27,50- p.p. incl. btw.

 • Duur ongeveer 2 uur

 • Incl. goodiebag voor iedereen

 • Geen verkoop(praatjes)

 • Al te boeken vanaf 8 personen

 • Te boeken op jullie gewenste locatie, dag & tijdstip!

   

  Wil je meer informatie of wil je weten of jullie datum beschikbaar is? Vul dan vrijblijvend het onderstaande formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

€ 27,50- p.p. incl. btw.

Duur ongeveer 2 uur

Incl. goodiebag voor iedereen

Geen verkoop(praatjes)

Al te boeken vanaf 8 personen

Te boeken op jullie gewenste locatie, dag & tijdstip!

Selecteer een Afleverpunt