Dansworkshops

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle mogelijke dansworkshops door geheel Nederland . Geen lesje maar een workshop die is gericht op entertainment waar de bruid centraal staat maken er een feestje van!

Bij het vrijgezellenfeest leer je de basispassen van een dans naar keuze, maar het is vooral heel gezellig. Wil jij leren salsadansen, paaldansen, breakdancen of volksdansen? Dit is je kans!

Voor een onvergetelijk Vrijgezellenfeest

Wij bieden veel verrassende arrangementen en een grote diversiteit aan, voor meer informatie vul onderstaand formulier in. Workshops zijn te combineren met een borrel, cocktails of diner! Een door ons verzorgde complete dansavond behoort tot de mogelijkheden.

Workshops en uitjes zijn gericht op entertainment. Hierbij staat naast het leren van enkele basispassen het plezier in dansen centraal. De workshops is zeer laagdrempelig en de geleerde danspassen kunnen eenvoudig op elk soort feest in de praktijk worden gebracht. Dansliefhebbers zullen van de gelegenheid gebruik kunnen maken om dansfiguren te leren. De feestgangers zien de workshops meer als een gezellige vorm van amusement.

Workshops zijn te combineren met een borrel, cocktails of diner! Een door ons verzorgde complete dansavond behoort tot de mogelijkheden!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Wat een super leuk team is dit

mei 28, 2022

Echt heel veel lol gehad .. leuke docenten .. lekker no nonsens gewoon lekker gaan.

Hansje kloostermans

Het was een gezellige sfeer

oktober 9, 2021

“De organisatie heeft goed meegedacht over onze wensen en een hele schappelijke prijs gerekend. We hebben een dansworkshop merengue gedaan met in totaal 13 vrouwen. Er werd rekening gehouden met het verschillende dansniveau en het was een gezellige sfeer! Door in twee rijen te dansen en daarbij steeds van partner te wisselen werd het een echte groepsactiviteit. Verrassend was dat de bruid iets later in de danszaal werd uitgenodig, waar we haar versierd met Hawai rokjes en bloemenkransen opwachtten en per persoon haar iets persoonlijks konden wensen en daarna een bloemenkrans o.i.d. te geven. Dat werd ontroerend! Verrassend was ook dat in de pauze heerlijk hapjes werden geserveerd naast de verkoelde drankjes. We hebben een mooie groepsfoto en een mooie herinnering erbij. Bedankt! …

aytaml

Schrijf een review

Per persoonWorkshop+lunch
15+€ 30€ 39
14€ 31€ 40
13€ 32€ 41
12€ 33€ 42
11€ 34€ 43
10€ 35€ 44
10 –Op aanvraag

Workshop in combinatie met b.v schilderen en live muziek prijzen op aanvraag

Extra’s zoals high tea en arrangementen op aanvraag.

Selecteer een Afleverpunt