Uitdagend vrijgezellenfeest

4,7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Uitdagend vrijgezellenfeest

Voor de echte sportievelingen met een goede conditie. Dit is 4 uur actie. We starten met een uitdagend low-rope-parcours en eindigen met een pittige survival. Tussendoor kun je even bijkomen tijdens een pauze met drankje. 

Eten en drinken

Met extra eten en/of drinken maak je er een compleet vrijgezellenfeestje van. Gezellig borrelen na afloop of een feestelijke barbecue. Er is veel mogelijk. 

Herfst en winter

In de herfst en winter wordt de survival aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie!

Low-rope-parcours: een echte uitdaging

Het low-rope parcours begint met een warming up, zodat je soepel de hindernisbaan kan nemen. Onze instructeur geeft je aanwijzingen zodat je alle hindernissen goed kunt nemen. Een low-rope parcours bestaat uit verschillende onderdelen zoals touwbruggen, wiebelende brug en touwnetten op een hoogte van 1 á 2 meter boven de grond.

Even bijkomen in de pauze

Na deze inspanning doen we eerst een cooling-down voordat we pauze nemen. In de pauze serveren we een drankje naar keuze en een heerlijke survivalburger.

Pittige survival (of iets minder pittig)

Het tweede deel van het Vrijgezellenfeest Extreme bestaat uit een survival op ons outdoorterrein. Ook hier wordt veel van je gevraagd. Je gaat de uitdaging aan met diverse onderdelen, bijvoorbeeld junglebrug, waterswing, camotunnels, kundabaan en boogschieten.

Vrijgezellenfeest op maat

De activiteiten worden altijd aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers – we kunnen het zo pittig of juist ontspannen maken als gewenst. Zo heeft iedereen plezier. Natuurlijk krijgt de vrijgezel de meeste aandacht!

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet. 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Lekker vies geworden en vooral heel veel gelachen

Rated 5 out of 5
oktober 11, 2021

We zijn hier geweest voor mijn vrijgezellenfeest, met een hele groep meiden. Was echt een superdag! Allerlei leuke onderdelen gedaan, lekker vies geworden en vooral heel veel gelachen. En toen aan het eind een superlekkere barbecue. Ik raad dit echt aan!

Susan

Leuke Survival voor een vrijgezellenfeest met de mannen!

Rated 4 out of 5
oktober 7, 2021

Een onwijs gave dag gehad

Arie uit Woerden

pittig programma ;-)

Rated 5 out of 5
september 2, 2021

Hoi, ik zou hier echt heen gaan. Wij hadden een heel pittig programma gevraagd en nou, dat hebben we geweten. Het biertje na afloop was welverdiend. Ga graag weer terug.

Hans

Schrijf een review

Uitdagend vrijgezellenfeest

  •  43,05 p.p.
  •  vanaf 16 jaar
  •  4 uur
  •  Min. 6 deelnemers

Selecteer een Afleverpunt