Bob Ross schildercursus

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Bob Ross schildercursus

Tijdens deze workshop maken deelnemers een schilderij in de stijl van Bob Ross. een professionele docent neemt je mee en stap voor stap creëer jij je eigen “happy landscape” met “happy trees” en “happy accidents”. 

Deze workshop is geschikt voor iedereen, ook voor mensen zonder schilder-ervaring of schildertalent. Doordat de stapjes eenvoudig zijn en goed worden uitgelegd, zorgt de docent er voor dat iedereen een schilderij maakt waar hij/zij trots op is.

Bob Ross was een Amerikaanse schilder die bekend is geworden door zijn TV-shows. In die TV-shows schilderde hij landschapjes met olieverf, en dat deed hij op een manier dat mensen mee konden doen en thuis hetzelfde schilderij konden maken. Door complexe schildertechnieken heel simpel te maken, kunnen ook mensen met twee linkerhanden mooie bergjes, bomen en weerspiegelende bergmeertjes maken. Tijdens de workshop verteld de docent ook over Bob Ross zelf, hij was een opmerkelijke man met een opmerkelijke achtergrond en filosofie. In zijn ogen waren er geen problemen, alleen “happy accidents” die altijd iets moois opleverden.

De cursus wordt op locatie gegeven, dus als je zelf een locatie regelt dan komen wij ter plekke de workshop geven. Een locatie is geschikt wanneer alle deelnemers aan een tafel kunnen zitten. Die tafels bedekken wij met afdekplastic zodat ze schoon blijven, ook als er een druppel verf wordt gemorst. Daarnaast bieden we de deelnemers beschermende kleding aan. Geschikte ruimtes vind je bij cafés, reestaurants, buurthuizen en hotels. Maar een bedrijfskantine of vergaderzaal is ook geschikt.

De schilderijen blijven lang nat, maar we zorgen voor kartonnen dozen om ze veilig mee naar huis te nemen. En we sluiten af met een groepsfoto met alle deelnemers, Bob Ross pruiken en alle kunstwerken.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Kosten: 40 euro pp plus reiskosten, vanaf 10 personen

Selecteer een Afleverpunt