Expeditie Robinson Vrijgezellenfeest

Expeditie Robinson

4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Expeditie Robinson

Altijd al gedroomd om de bekende proeven van Expeditie Robinson zelf te ondernemen? Dit is je kans! Sinds kort zijn wij de enige echte aanbieder van een Expeditie Robinson uitje. Proeven direct uit het populaire TV-programma overgenomen en geplaats in Nederland, zodat iedereen het kan proberen. Let op! Het lijkt makkelijker dan het is.

Maak een keuze uit parcours rood of groen en onderneem 5 bijbehorende proeven. Elke proef heeft een eigen karakter waardoor er voor iedereen iets bij zit. Kracht, behendigheid, inzicht en een goed stel hersens zijn nodig om alle proeven samen met je team te voltooien. Lukt het jouw team om te winnen dan gaat een van jullie teamleden door naar het finalespel. Hier wordt de Robinson van de dag bepaald.

Ben je op zoek naar een compleet arrangement? Geen probleem! Afhankelijk van jouw gekozen dag bieden we jou de beste optie. Bijvoorbeeld een all-inclusive food festival of een superlekker barbecue.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Top

Rated 5,0 out of 5
september 5, 2021

Leuke ervaring met vrijgezellenfeest, genoeg te doen en hoop bijzondere dingen die net iets anders zijn dan het standaard vrijgezellenfeest.

Rineke

Leuk en sportief vrijgezellenfeest

Rated 4,0 out of 5
juli 13, 2021

Leuke spellen (Expeditie Robinson pakket), top begeleiding & alles tot in de puntjes geregeld. Tempo zat er goed in, we gingen snel van spel naar spel en hoefden niet eindeloos te wachten (top!). Wel jammer dat niet alle spellen door iedereen gedaan konden worden (waren met een groep van 18, werden opgesplitst in 2 groepen die tegen elkaar speelden).

Alles liep volgens planning. Omdat we een hapjespakket hadden besteld, stond er bij aankomst koffie/thee en gebak voor ons klaar, tussen de spellen door kregen we nog een snack & na afloop een schaal bittergarnituur. Klein nadeel van deze locatie is dat je niet zelf voor eten & drinken mag zorgen en dat je kaarten moet opladen om drankjes te kunnen kopen. Hierdoor loopt de prijs op.

Jolijn S

2 fantastische dagen!

Rated 5,0 out of 5
maart 15, 2021

De 1e dag hadden we Expeditie Robinson met aansluitend een Foodtruck festival en als thema ‘s avonds een Fullmoon party. De volgende dag waren we bij de Beachclub en gingen we naar de Wipe-Out! Dit was echt spectaculair en super tof! We hebben 2 fantastische dagen gehad

Denise B

Schrijf een review

Selecteer een Afleverpunt