Unieke American Football clinic

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een uniek en sportief begin van het vrijgezellenfeest

Ervaar een American Football clinic!

Sportief, uniek en een echte beleving – dat is een vrijgezellenfeest bij Pro Football Clinics! Met een American Football clinic word je flink uitgedaagd – de shoulderpads, helmen en jerseys hangen in de kleedkamers en op het veld staan alle stootkussens en blockmachines voor jullie klaar. Voor de vrijgezel hangt er natuurlijk een andere outfit klaar. Die mag de warming-up in het mascotte pak. Na afloop lekker bijkomen van de American Football clinic met een borrel of barbecue.

Ieder onderdeel van American Football

Leer gooien en vangen met zo’n ovale bal en misschien schuilt in jouw wel echte Quaterback. Ervaar hoe het is om voor elkaar te blocken, je gaat de stootkussens tacklen en leert hoe je die bal tussen de palen moet trappen. Jullie combineren dit allemaal in een partijspel onder begeleiding van 1 van de instructeurs.

Contact voornamelijk op stootkussens en machines

Het contact gedeelte van de American Football clinic is voornamelijk op speciale stootkussens en blockmachines. Iedereen kan zijn eigen intensiteit bepalen en kan zo hard gaan als hij of zij zelf wilt. Hierdoor is de clinic voor iedereen, van totaal ongetrainde tot en met topsporters, toegankelijk en staat plezier tijdens de clinic centraal.

Herinnering aan de American Football clinic

Laat een officiële American Football jersey bedrukken met de bijnaam van de vrijgezel of deelnemers. Gelijk een grappige outfit voor de rest van de avond en een leuke herinnering van de American Football clinic. Om later nog een keertje over te gooien met je vrienden kan je ook een American Football kopen.

Heerlijke afsluiting

Na alle inspanning is het gezellig napraten en vertellen de instructeurs over hun American Football ervaringen. Jullie sluiten de dag op een feestelijke manier af met een drankje en er is keuze uit verschillende soorten barbecues (ook vegetarisch en halal). Zo wordt de American Football clinic een onvergetelijk deel van het vrijgezellenfeest!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Aanrader voor een activiteit voor (middel-)grote groepen!

augustus 5, 2021

Geweldige workshop! De instructeurs wisten iedereen echt enthousiast te krijgen voor hun sport en iedereen heeft zich goed kunnen uitleven. Aanrader voor een activiteit voor (middel-)grote groepen!

Sebastiaan van Wijk

groot succes!

augustus 1, 2021

Zaterdag 5 juni 2021 een football clinic gevolgd en dat was een groot succes! Dankzij de goede uitleg en het aanstekelijke enthousiasme van Richard Bouthoorn zijn wij een leuke ervaring rijker!

Pieter Blijleven

Een absolute aanrader!

april 4, 2021

Als je van sporten houdt en tegen een stootje kunt dan is een clinic American Football bij Pro Football Clinics een absolute aanrader! De organisatie was erg flexibel, dat goed van pas kwam omdat door covid zowel de bruiloft als de bachelor party verschoven zijn. Het was zelfs mogelijk de clinic te houden op het strand, was top!

Clinic duurde 2 – 2,5 uur en bestond uit een stevige warming-up met en zonder bal, stukje theorie en ervaringen en een wedstrijdje. Luuk en Nick zijn ervaren 🏈 spelers die met veel enthousiasme vertellen en bovendien ook precies snappen dat je met een bachelor party ook zeker lol wilt hebben.

De biertjes die ze mee hadden genomen voor na afloop maakten het helemaal af en waren een mooie aanvulling op de rest van het assortiment. 😉

Slotsom: als je een originele en mannelijke sportieve activiteit zoekt dan ben je hier aan het juiste adres!

Gert Westerbroek

Super sportieve activiteit voor een vrijgezellenfeest

oktober 6, 2020

Voor een vrijgezellenfeest van maar liefst 27 man hebben we een American Football Clinic gevolgd bij de mannen van Pro Football Clinics. Het is een super leuke activiteit en ideaal voor een teambuilding uitje. Het werd door iedereen van onze groep goed ontvangen omdat nog niemand zoiets gedaan had. Ook kent iedereen de sport wel van tv maar er zijn maar weinig mensen die precies weten wat de regels zijn en welke technieken er bij komen kijken. Voeg dit samen met een paar professionals die weten waar ze het over hebben en wat toffe acties laten zien en je hebt echt een hele leuke activiteit van een paar uur! Het is wat ons betreft van harte aan te bevelen! Nogmaals dank voor de leuke middag. Gr. Patrick

Patrick Walter

Gewoonweg top activiteit

februari 7, 2020

Mega enthousiaste trainers en leuke spelvormen. Aanrader!

Bernard Sprenger

Schrijf een review

Selecteer een Afleverpunt