Vrijgezellenfeest Survival

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vrijgezellenfeest Survival

Een feestje om niet te vergeten!

De Vrijgezellen Survival is uitdagend, maar voor iedereen goed te doen. Kies zelf of je gaat voor inspanning of ontspanning. Extra uitdagend, extra modder, of liever een beetje relaxt en leuk? Dit uitje is het hele jaar leuk!

Actief Vrijgezellenfeest

De vrijgezellen survival is uitdagend, maar voor iedereen goed te doen. Kies zelf of je gaat voor inspanning of ontspanning. Extra uitdagend, extra modder, of liever een beetje relaxt en leuk? Het kan allemaal.

Eten en drinken

Met extra eten en/of drinken maak je er een compleet vrijgezellenfeestje van. Gezellig borrelen na afloop of een feestelijke barbecue. Er is veel mogelijk.

Laat je uitdagen op ons outdoorpark
Test je fysieke kracht en mentale discipline met een survival. Overwin samen met je vrienden de obstakels op ons outdoorpark – een pittig low rope parcours, een uitdagende boogschietbaan, avontuurlijke junglebruggen en hindernisbanen – en meer! Wie wint is niet belangrijk; teamwork staat centraal. 

 

Het hele jaar feest
In de herfst en winter wordt de survival aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie!

Herfst en winter

In de herfst en winter worden de activiteiten aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie!

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Kosten: 26,50 p.p.

Leeftijd: vanaf 16 jaar

Duur: 2 of 3 uur

Min. 6 deelnemers

De Vrijgezellenfeest Survival is inclusief ontvangst met koffie/thee.

Het standaardprogramma duurt 2 uur. Wil je langer plezier, kies dan voor een extra uur survival!

Selecteer een Afleverpunt