Vrijgezellenfeest Sex in the city

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ontdek de wallen van Amsterdam tijdens een hilarisch vrijgezellenfeest voor vrouwen! Jullie ontdekken de wallen, fotograferen jullie vrijgezel achter de ramen, laten haar het aantal remmen tellen en voeren samen nog veel meer té leuke opdrachten uit. Een vrijgezellenfeest vol lol en blijvende herinneringen!

Ontdek de wallen van Amsterdam!

Dit vrijgezellenfeest in Amsterdam start aan de rand van de rosse buurt. Hier bekijk je eerst een hilarische video van twee ouwehoeren. Dan delen we de glitter cowboyhoeden uit en ga je stap door spannend Amsterdam. Met dit vrijgezellenfeest verken je de wallen op humorvolle wijze. Bij de Bananenbar moet je iets leuks doen met een superbanaan en zie je ergens een leeg raam zet je vriendin daar dan achter en maak een foto! Van ons krijg je een pruik, boa en sexy bril voor het beste resultaat.

Programma Sex in the city vrijgezellenfeest
Bij het Amsterdam Hasmuseum moet je een stel hippies nadoen. Je vrijgezellenfeest gaat ook door de bekende Trompettersteeg. Aan het einde moet de vrijgezel alleen naar binnen om het aantal ramen te tellen! En zo gaan we nog even door. Wil je lachen en leuke foto’s mee naar huis? Boek dan dit Amsterdam vrijgezellenfeest!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

  • Beoordelingen
  • Tarieven & prijzen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit