Citygames vrijgezellenfeest

Ontdek een stad naar keuze met een hilarisch citygame vrijgezellenfeest. Te voet of met een elektrische scooter ga je door de stad, terwijl je een spel speelt met grappige en uitdagende opdrachten. Je hebt de keuze uit verschillende activiteiten: wis de sporen van een uit de hand gelopen vrijgezellenfeest, los een gruwelijke moord op of verdien punten door opdrachten uit te voeren. Gegarandeerd een fantastisch vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen. Combineer deze actieve dag met een heerlijke lunch of compleet verzorgd diner.

4 Vrijgezellenfeesten gevonden

 • E-Battle Utrecht | Citygame op elektrische scooters!
  1 beoordelingen

  Hilarische interactieve citygame door Utrecht op elektrische scooters. Beantwoord zoveel mogelijk vragen en voer zoveel mogelijk opdrachten uit in verschillende categorieën binnen 2uur en stuur de antwoorden via Whatsapp naar de spelleider.

  vanaf 33.50 pp
 • Escape in the City
  1 beoordelingen

  Van het populaire concept Escape Room heeft TB events nu een thrill seeking City Game ontwikkeld namelijk; Escape in the City.
  De tijd tikt en uit vele raadsels,geheimen komt maar 1 oplossing.

  vanaf 33.00 pp
 • TB Events (Door heel Nederland)
  33 beoordelingen

  TB Events biedt door heel Nederland, België en zelfs delen van Duitsland in meer dan 300 steden de leukste vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen aan!

  vanaf 10.00 pp
 • Get Events - Vrijgezellenfeesten in Amsterdam
  0 beoordelingen

  Ben je op zoek naar een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Amsterdam? Dan zit je bij ons helemaal goed! Wij hebben een groot aanbod van spetterende groepsuitjes!

  vanaf 15.00 pp