The Hangover Vrouwen Party

4,3
4,3 van 5 sterren (op basis van 10 reviews)
Uitstekend30%
Heel goed70%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Even helemaal van de planeet. He-le-maal wappie. Het overkomt Phil, Dough, Alan en Stu, de mannen uit de briljante film The Hangover. Om vervolgens in rap tempo de vorige avond – of eigenlijk meer ‘de ochtend’ – opnieuw te beleven. Tegen wil en d(r)ank, met een bonkende kater in je kop.

The Hangover Vrouwen Party

Keihard kateren, ook voor poezen.

Even helemaal van de planeet. He-le-maal wappie. Het overkomt Phil, Dough, Alan en Stu, de mannen uit de briljante film The Hangover. Om vervolgens in rap tempo de vorige avond – of eigenlijk meer ‘de ochtend’ – opnieuw te beleven. Tegen wil en d(r)ank, met een bonkende kater in je kop.

Speciaal voor jou en je lotgenoten ontwikkelde we een vrouwen editie van The Hangover. Ideaal voor vrijgezellen of partyheads van elk geslacht. Want laten we eerlijk zijn: je hoeft geen kerel te zijn om ‘m af en toe een keer flink te raken. Even flink de weg kwijt zijn, het verkeerde bed instappen of het kille keramiek van je toiletpot knuffelen is menselijk. Part of the game. Verwacht dus vooral geen ‘schappelijkheid’ in ons Hangoverspel: dit is keihard kateren, ook voor poezen.

Wat kun je verwachten tijdens The Hangover Vrouwen Party?

We beginnen rustig, met een glas bubbels. Om in de mood te komen. Daarna volgt een uitgebreide speluitleg voor jou en je groep en vormen we teams. The city is yours ladies…

Jullie krijgen een boekje mee met daarin een overzicht van de opdrachten en de karakters uit de film. Telkens kies je een personage en gooit vervolgens met de dobbelsteen. Deze bepaalt welke opdracht je gaat doen.
Die opdrachten zijn niet mild, maar wel heel erg leuk. Ze vergen nogal wat flair en overtuigingskracht. Een boxershort ‘regelen’ van een wildvreemde bijvoorbeeld of een tattoo laten ontwerpen door je team en ook gewoon ‘zetten’. Of net als Stu in de film een ‘man purse’ vullen totdat je een waardig mannelijk resultaat hebt.

En uiteraard moeten er telefoonnummers en drankjes bemachtigd worden. Hoe meer, hoe beter! En aangezien jullie geheugen jullie ongetwijfeld in de steek gaat laten, leggen jullie alles vast op camera. Ook dit levert jullie team keihard punten op.

Aan het eind van het spel komen alle teams bij elkaar bij het beginpunt voor ‘vergelijkend warenonderzoek’. En een drankje natuurlijk. Welke tattoo staat waar? Wie heeft er de meeste telefoonnummers gescoord? Wie kan er überhaupt niet meer lopen?

Kortom: welk team heeft de meeste punten en wint The Hangover?

Honger naar meer?

Je zult absoluut niet uitdrogen gedurende het spel, maar reken erop dat je honger hebt aan het eind van het spel! Aansluitend een lunch of diner is een heerlijke afsluiting van jullie middag. Even bijtanken, de avond is nog lang! Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties. Neem contact op voor de mogelijkheden. The Hangover is in diverse steden in Nederland te doen (ook in het Engels / Duits). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.

Maak het plaatje helemaal compleet met vrijgezellenfeest buttonsgouden Bride To Be diadeem of een bruidssluier met hoorntjes.

 Wat zijn de kosten voor The Hangover Vrouwen Party?
The Hangover duurt ongeveer 3 uur. Je speelt het spel je al voor € 29,50 p.p. inclusief twee drankjes per persoon, voor groepen vanaf 12 personen. Kleinere gezelschappen krijgen een aangepaste offerte.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Echt veel gelachen

oktober 1, 2021

Zeer leuke activiteit. Echt veel gelachen. Zeer zeker een aanrader!

Joyce Meers

Grappige opdrachten

september 25, 2021

Eerste activiteit van het vrijgezellenfeest! Erg leuk om door de stad leuke en grappige opdrachten te doen! . We geven deze activiteit een dikke voldoende.

Hesmé

Ik kan het iedereen aanraden!!

september 10, 2021

Wij hebben the hangover vrouwen party gespeeld met een vrijgezellenfeest.

Niet iedereen kende elkaar nog, leuke manier om elkaar te leren kennen.

Echt een super leuk spel waar wel wat lef voor nodig is. Ik kan het iedereen aanraden!!

liselotte

hilarische opdrachten

september 5, 2021

We hebben erg gelachen, hilarische opdrachten. Voor herhaling vatbaar, een aanrader!

Ramona Massop

De opdrachten brachten de sfeer er zo goed in…..

september 5, 2021

Wij waren hier voor mijn vrijgezellefeest en deze activiteit was echt geweldig!!!! Het spel was super!!! De opdrachten brachten de sfeer er zo goed in….. kortom een aanrader voor iedereen!!!! Het was top!!!!!

Kuypers Inge

Super dag gehad!!

augustus 12, 2021

Het hangover city game gespeeld met 10 vrouwen voor een vrijgezellenfeest. Dit is echt een aanrader! Super leuke en gekke opdrachten. Super vriendelijk geholpen met het boeken en dat voor een mooie prijs! Super dag gehad!!

Sonita van Zundert

Super dag!!!

augustus 10, 2021

Wij hebben een super dag gehad met het Hangover spel!!

Marieke Weijers

lachend de foto’s herbekijken

april 1, 2021

Leuk spel, fijne opdrachten. Ideaale groepsactiviteit. Wij gaan lachend de foto’s herbekijken!!

Jolien

Aanrader

oktober 15, 2020

Superleuk vrijgezellenuitje. Aanrader!

Esmé Donizetti de Carvalho

Super vrijgezellenfeest vrouwen!!

oktober 10, 2019

Entshousiaste begeleider! De extra opdrachten maakten het spel nog leuker. Het contact met de begeleider verliep moeiteloos, paste zich perfect aan onze groep. We hebben heel erg gelachen. Bedankt voor de leuke middag! Dankjewel Turan.

Amazone

Schrijf een review

Op aanvraag

  • Vanaf 6 personen
  • kleinere groepen mogelijk op aanvraag
  • Ongeveer 3 uur
  • In 258 plaatsen mogelijk

Selecteer een Afleverpunt