CarSmash Amsterdam

5,0
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

CarSmash vindt plaats in de buitenlucht en is volledig coronaproof!

Geef de vrijgezel nog een keer de mogelijkheid zich helemaal te laten gaan met een superactief en stoer vrijgezellenfeest. Met werkgerei mogen jullie auto’s volkomen aan diggelen slaan. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeysticks en nog meer. Leef jullie uit en ontdek hoeveel schade jullie samen kunnen aanrichten.

Boys will be boys, zeker tijdens deze ultieme anger management activiteit. (Dames zijn uiteraard ook welkom!)
Feitelijk geeft CarSmash je de mogelijkheid een auto aan diggelen te meppen op een autosloperij met allerlei werkgerei. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeystick, golf clubs en nog veel meer. Alles is aanwezig voor een hoop plezier!

CarSmash vindt plaats in de hemel voor mannen: een grimmig autokerkhof gevuld met oud ijzer. Laat je lekker gaan en ontdek hoeveel schade je kunt aanrichten voordat ‘t brik de pijp uitgaat.

Veiligheid nemen we erg serieus. Daarom krijgt elke deelnemer beschermende kleding, handschoenen en een bril.

CarSmash heeft een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers.
Bij 8 personen krijgen jullie 1 auto. Bij 9 – 16 deelnemers 2 auto’s, bij 17 – 24 deelnemers 3 auto’s etc.
Uiteraard zijn er extra auto’s aan te schaffen als dit gewenst is.

Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de activiteit minimaal anderhalf uur. Als jullie willen kunnen we ook het vervoer verzorgen van en naar de sloperij.

Deze activiteit is nieuw op de markt en is erg populair. Ideaal tijdens vrijgezellenfeesten, weekendjes weg met vrienden en team-building evenementen.

Op zoek naar een unieke, fantastische vrijgezellenfeest? Neem dan snel contact met ons op, door onderstaand formulier in te vullen! We staan klaar om jullie een fantastische ervaring te bezorgen.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Dit moet je een keer gedaan hebben.

Rated 5 out of 5
november 14, 2021

Fantastisch leuk. 2 uur lang rossen op een auto zowel van binnen als buiten. Goeie therapie voor je woede om alles uit te gooien. Dit moet je een keer gedaan hebben. Wij hebben dit gedaan tijdens een vrijgezellenfeest mannen en uiteraard mocht de bruid de eerste klappen uitvoeren! Tijdens de bruiloft hadden we het er nog over.

Bart Kamper

We mochten echt lekker los gaan bij jullie!

Rated 5 out of 5
november 6, 2021

Hoi Merlijn,

Bedankt voor de video! We hebben een super leuk vrijgezellenfeest gehad. We mochten echt lekker los gaan bij jullie. We zullen ook nog een goede review achter laten op tripadvisor!

Joyce Spiers

Geweldige ervaring

Rated 5 out of 5
juli 25, 2021

Het was een geweldige ervaring. De perfecte invulling van een vrijgezellenfeest. Omdat sommige dingen, zoals het stuur, vaster zitten dan je denkt. Gelukkig hadden we een aantal goede slopers bij ons haha 😉

Gerard van D

Heerlijk om een auto compleet te slopen!!

Rated 5 out of 5
maart 1, 2021

Geweldige ervaring om in groepsverband tijdens een vrijgezellenfeest helemaal loesoe (+1 streetcred) te mogen gaan op een oude auto

Peter Theesink

Ik beveel deze originele activiteit van harte aan!

Rated 5 out of 5
februari 7, 2021

Ik dacht dat ik van tevoren wel een idee had, maar het was uiteindelijk boven verwachting. De begeleiding was goed en prettig, behalve de auto in de fik zetten hebben we alles kunnen slopen wat we maar voor elkaar kregen. Was echt een topavond met onze groep vrienden, ik beveel deze originele activiteit van harte aan!

Sander Smith

Deze activiteit is top voor vrijgezellen, vrienden of collega's. Echt een aanrader!

Rated 5 out of 5
november 3, 2020

Carsmash is een geniale nieuwe groepsactiviteit die erg intensief is! Geloof het of niet, maar het kost veel energie om een auto zo te slopen! En de voldoening die je er uit krijgt, top. Je kan eindelijk een ruitje in tikken zonder gevolgen! Deze activiteit is top voor vrijgezellen, vrienden of collega’s. Echt een aanrader!

Kees-Jens

Ik wacht met smart de after movie af!

Rated 5 out of 5
oktober 5, 2020

Even om te laten weten dat we een fantastische tijd hebben gehad. Met grote dank aan Rutger die ervoor gezorgd heeft dat alles leuk en veilig gebeurde. Ik wacht met smart de after movie af!

John P

Schrijf een review

Groepen (vanaf 6 deelnemers)

€ 24,- p.p. + €130,- per auto.

Selecteer een Afleverpunt