Kom slopen en uitrazen in de sloopkamer in Dokkum!

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Sloopkamer? Rage room? Smash room? Wees welkom bij de Sloopkamer in Dokkum (Friesland)!

Veel mensen kampen met stress, problemen en kunnen emotionele lading niet kwijt op een gezonde manier. Thuis gooi je de borden niet stuk. Daarvoor is de Sloopkeamer. Een perfecte uitlaatklep, even alles eruit. Na de tijd voelt het net alsof je een uitgebreide yoga sessie hebt gehad. Natuurlijk hoef je geen stress te ervaren om het leuk te vinden om te slopen! Het is als vrijgezellenfeest zeer geschikt.

In verband met veiligheid kunnen er maximaal 4 personen per kamer slopen. Er zijn gelukkig wel 2 kamers, dus er kunnen 8 personen tegelijk aan de gang. Moet je even wachten? Hartstikke leuk, want vanuit de bar kan je naar de slopers kijken door een raam! Ook zitten er kijkgaten in de muur van de kamers zelf. Per ‘ronde’ met een standaard pakket ben je gemiddeld 20-30 minuten bezig, we reserveren standaard 45 minuten per ronde. 1 kamer is te reserveren van 1 tot 4 personen, er zijn dus geen vreemden bij. Voor een auto krijg je 1,5 uur. Bij grotere groepen gaat de tijdslimiet in overleg.

Per persoon krijg je een krat met servies en/of glaswerk. Ook kan je ter plekke tv’s, printers, e.d. bijkopen (zolang de voorraad strekt, afhankelijk van aanvoer).
Je mag zelf ook dingen meenemen, ter grootte van een boodschappentas per reservering gratis. Bij grotere hoeveelheden vragen wij om een bijdrage. 

Is dat niet genoeg? Het is mogelijk een auto te slopen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Onze pakketten:

Pakket 1 ‘even bijkomen’ bevat een krat met 15 voorwerpen per persoon voor €22,50 per persoon incl. 1 consumptie.

Pakket 2 ‘alles eruit’ bevat een krat met 25 voorwerpen per persoon voor €30 per persoon incl. 1 consumptie.

Pakket 3 ‘rammen met alles wat je hebt’ bevat een auto om te slopen voor €275 vaste prijs incl. 1 consumptie per persoon met een maximum van 4. Let op: maximaal 4 personen tegelijk in de kamer bij de auto i.v.m. veiligheid.

Groepen

Vanaf groepen van 15 personen kan er een buffet worden gebracht. Kijk hiervoor op onze website bij ‘pakketten’.

Bij een reservering voor een grotere groep wordt de hele locatie voor jullie gereserveerd, er zijn dan ook geen anderen bij dan een medewerker van ons. Lekker met de groep!

Veiligheid staat voorop: van ons krijg je een overall, masker en handschoenen die je verplicht bent om te dragen in de sloopkamer. Stevig schoeisel met vooral een dikke/sterke zool ben je zelf verantwoordelijk voor, er ligt namelijk glas in de kamers.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Vanaf prijs per persoon: vanaf € 22,50

Selecteer een Afleverpunt