De Zus van Tante Til

5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een vrijgezellenfeest voor vrouwen waar ontspanning, artistiek bezig zijn en een bijzonder cadeau centraal staan. Ga samen met de aanstaande bruid servies beschilderen en/of unieke kroonluchters maken. Het Art Depot-atelier van de Zus van Tante Til bezorgt jullie gegarandeerd een onvergetelijke dag.

Schilderen en smullen in het Haagse  Art Depot -atelier van de Zus van Tante Til!

Servies beschilderen  en/ of  ludieke kroonluchters maken als artistiek onderdeel van een vrijgezellendag.
Het semi-atelier is een extravagante mix tussen Art Depot en Art Deco en waarbij huiselijke gezelligheid en artistieke bedrijvigheid volkomen in balans zijn.
Een vrijgezellenfeest bij de Zus van Tante Til staat absoluut garant voor enkele uren ontspanning en ondertussen ben je ook artistiek bezig ( al schilderend met het puntje van je tong uit je mond ) met een toch wel een heel apart en blijvend kado voor je vriend(in) die gaat trouwen.

Een standaard  workshop duurt 3 uur en heeft een vriendelijke all- inclusief  prijs van 30 euro per persoon en dat is dan……inclusief servies/ kroonluchter/ verfmaterialen en … koffie/ thee en wat lekkers erbij.
Je mag je eigen muziek meenemen of anders een c.d. tje pakken uit de kast.

Er zijn ook nog vele extra mogelijkheden zoals de Waanzinnige Workshopthema’s en allerlei eet/ drink arrangementen.

Neem bijvoorbeeld het Waanzinnige Workshopthema: Typisch Caribisch …….. warmbloedige chips en dips ( salasasaus ) en merenguemuziek waarbij je eigenlijk niet stil kunt blijven zitten.  
Een voorbeeld  van een extra eet/drinkarrangement is High Tea à la zus van Tante Til……. Sweetie – Sweetie met alles erop en eraan!

Het servies mag zelf gekozen worden uit de voorraadkasten en komt de – vrijgezel  – er niet uit dan staat de Zus van Tante Til klaar om een advies te geven.

Groepen van 8 tot 36 personen zijn meer dan welkom op alle dagen en avonden

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Dikke vette aanrader!

januari 14, 2022

Super super leuke workshop! Geweldig verzorgd in een ontzettende leuke setting. Goede high tea! Dikke vette aanrader! Geen min-punt te bedenken. Volgende keer het borrel arrangement.

Stephanie Maarsingh

Schrijf een review

Selecteer een Afleverpunt