Burlesque workshop

Burlesque workshop

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Een typisch vrouwelijk en swingend vrijgezellenfeestje met een pikant tintje?

Dan is onze workshop burlesque dansen een aanrader. Burlesque is een dansstijl waar alles draait om teasen en verleiden. 

In deze workshop halen wij  de sexy vrouw in jou naar boven. Hier leer je bewegen, dansen en lopen op een vrouwelijke en sensuele manier. In de workshops maken we vaak gebruik van attributen zoals boa’s en handschoenen. Aan het einde van de workshop zal je een laagdrempelige choreo aangeleerd krijgen die voor iedereen toegankelijk is. Ook als je nog geen danservaring hebt.

Ik kan begrijpen dat het voor sommige best spannend is dus houd dan altijd in je achterhoofd dat alles kan en niets moet! De workshops worden ervaren als super gezellig en vertrouwd

Je kan Burlesque ook in combinatie doen met chairdance.

Het is sexy, indrukwekkend en tevens een geweldige work-out voor heel je lichaam.

Kledingtip
In de workshop burlesque laten we iedereen vrij in haar kledingkeuze. Het leukste is natuurlijk als jullie leuke topjes, korsetten, kousen en rokjes aan doen om zo in de echte burlesque mood te komen. Neem je hakken mee want die kunnen nog wel eens van pas komen in deze vrouwelijke sexy workshop!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Prijzen dansworkshops

Hieronder vind je onze prijslijst. Heb je aanvullende wensen of wil je graag een maatwerk offerte, neem gerust contact met ons op. Wij denken met je mee!

Workshop
1,5 uur op locatie naar keus €275,- tot 10 personen. Daarna €24,95,- p.p. extra
1 uur op locatie naar keus €225,- tot 10 personen. Daarna €19,95 p.p. extra

 

Let op:

– Bij grote groepen wordt de prijs p.p. goedkoper.

– Bij sommige locaties wordt er nog extra zaalhuur gerekend.

Selecteer een Afleverpunt