CarSmash Amsterdam

3 beoordelingen

Boys will be boys, zeker tijdens deze ultieme anger management activiteit. (Dames zijn uiteraard ook welkom!)
Feitelijk geeft CarSmash je de mogelijkheid een auto aan diggelen te meppen op een autosloperij met allerlei werkgerei. Sloophamers, honkbalknuppels, hockeystick, golf clubs en nog veel meer. Alles is aanwezig voor een hoop plezier!

CarSmash vindt plaats in de hemel voor mannen: een grimmig autokerkhof gevuld met oud ijzer. Laat je lekker gaan en ontdek hoeveel schade je kunt aanrichten voordat ‘t brik de pijp uitgaat.

Veiligheid nemen we erg serieus. Daarom krijgt elke deelnemer beschermende kleding, handschoenen en een bril.

CarSmash heeft een minimale groepsgrootte van 8 deelnemers.
Bij 8 personen krijgen jullie 1 auto. Bij 9 – 16 deelnemers 2 auto's, bij 17 – 24 deelnemers 3 auto’s etc.
Uiteraard zijn er extra auto’s aan te schaffen als dit gewenst is.

Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt de activiteit minimaal anderhalf uur. Als jullie willen kunnen we ook het vervoer verzorgen van en naar de sloperij.

Deze activiteit is nieuw op de markt en is erg populair. Ideaal tijdens vrijgezellenfeesten, weekendjes weg met vrienden en team-building evenementen.

Op zoek naar een unieke, fantastische activiteit? Neem dan snel contact met ons op! We staan klaar om jullie een fantastische ervaring te bezorgen.

40.00

 • Charlie van Overen 2017-05-18 06:48:14
  Onlangs car smash geboekt en kan niet anders zeggen, het was fantastisch. Ik had het nog niet eerder gedaan en wist niet precies wat ik moest verwachten. Goede begeleiding, 2 mooie auto's die kapot mochten. Echt een oprecht leuk event.
 • Andre van der Sterre 2017-08-08 16:23:23
  Wat een lol hebben we gehad zeg. Met een groep van 12 los gegaan op een paar auto's. Altijd al eens willen doen en hier mocht het. Dikke aanrader.
 • Dennis 2019-03-12 16:38:34
  Nog nooit gedaan maar lijkt mij wel plezant.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.