Escaperoom Het Fort in Raamsdonksveer vrijgezellenfeest

Escaperoom Het Fort in Raamsdonksveer

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

ESCAPEROOM HET FORT

Laat je opsluiten in een oud Fort en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten!
Wanneer de deur achter je in het slot valt gaat de tijd in en onthoud… die tijd tikt sneller dan jij denkt.

Escaperoom Het Fort in Raamsdonksveer

De escaperooms van Het Fort zijn uitdagend, spannend en onvoorspelbaar.
Met je teamgenoten is het enorm belangrijk om samen te werken, ‘out-of-the-box’ te denken, cryptische omschrijvingen te kraken, puzzels op te lossen en verbanden te leggen.
Weet jij uiteindelijk de missie te voltooien en binnen de tijd het fort te verlaten? We challenge you!

Escaperoom Het Fort heeft twee spectaculaire escaperooms, namelijk ‘Het Medicijn’ en ‘De Bomkelder’. Beide kamers hebben te maken met de geschiedenis van dit oude fort maar dan in een geheel andere tijdperiode. Welke kamer spreekt jou het meeste aan?
Mocht u niet kunnen kiezen, ga dan voor onze Combideal en speel ze allebei!

 

Het mysterie van de bom op scherpDe Bomkelder vrijgezellenfeest

Het is 1833. Napoleon Bonaparte is overleden maar heeft voor jullie, zijn lijfwachten, nog één grote en zeer belangrijke taak.

Het Fort is namelijk het verdedigingswerk dat is opgericht om de weg, die Napoleon heeft aangelegd, te verdedigen. Er is echter een groot probleem. Eén van de bomkelders moest bomvrij worden gemaakt maar er zijn bommen achtergebleven die op scherp staan. Aan jullie, zijn lijfwachten, de zware taak om alle bommen onschadelijk te maken voordat het hele Fort wordt omgeblazen. 

Eén probleem, op het moment dat jullie de kelder binnenlopen valt de deur in het slot. Lukt het om binnen de tijd alle bommen onschadelijk te maken en De Bomkelder te ontsnappen?

 

 Het medicijn escape room vrijgezellenfeest

HET MEDICIJN
Red mensenlevens in bezet oorlogsgebied

Het Medicijn vrijgezellenfeest

Het is 1945. Een groot deel van Nederland is bevrijd maar helaas zijn er ook nog delen niet bevrijd. In de niet bevrijde delen is het ongelofelijk lastig om aan medicijnen te komen. Echter zijn er in het dorp een paar mensen d

oodziek en zij hebben dringend medicijnen nodig. Er is maar één manier om hen te redden en dat is door medicijnen te halen in het niet bezette

 gebied. De weg daar naartoe gaat dwars door de Biesbosch en is levensgevaarlijk. Na lang twijfelen besluiten jullie je leven te wagen.

Lukt het om bij de Duitsers onder de radar te blijven, ongezien de medicijnen te halen en de levens van de zieke mensen te redden? Let op: Wees op tijd, want bij volle maan wordt het vloed in de Biesbosch en dan heb je een heel groot probleem. Je hebt 60 minuten. Succes!

 

Durf jij met je team de uitdaging aan?
Na de escaperoom toe aan een heerlijke borrel of een hapje eten? Vul dan onderstaand informatieformulier in.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Selecteer een Afleverpunt