Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest komt heel wat kijken. Zo moet je allereerst een datum prikken, vriendinnen uitnodigen, een ludieke activiteit bedenken en ook nog een toffe feestavond organiseren. Waarom laat je de vrijgezel het zelf niet organiseren? Geef haar een van deze 5 opdrachten en je hebt gegarandeerd een hilarisch vrijgezellenfeest waarbij je zelf nauwelijks iets hoeft te organiseren! Wil je meer inspiratie? Bekijk dan onze al onze opdrachten vrijgezellenfeest.

Stimuleer het zangtalent van je vriendin

Laat de vrijgezelle vrouw een liedje zingen of een ode brengen aan een andere vrijgezel. Laat haar daarmee ‘zakgeld’ verdienen voor de feestavond. Hoe meer ze zingt, hoe meer ze drinkt!

Van ruilen komt huilen

Stuur de bruid op pad met een pen of een ander onbenullig voorwerp en laat haar deze ruilen voor iets dat meer waard is. Welk object krijgt zij uiteindelijk of wordt het huilen?

5 grappige opdrachten voor een vrouwen vrijgezellenfeest!

Labels van boxershorts verzamelen van mannen

Gegarandeerd succes tijdens de vrijgezellenfeestavond: het verzamelen van boxershortlabels van mannen. Stuur de vrijgezelle dame op pad en laat haar minimaal 10 labels verzamelen. Vergeet niet een foto te maken!

Zoenen!

Laat de bruid lippenstift op doen bij mannen en laat haar vervolgens kusjes verzamelen van deze mannen op haar T-shirt. Voor een gewaagdere variant laat je ze natuurlijk op de huid van de vrijgezel kussen. Smok!

Wie is het?

Bedruk of schrijf een T-shirt vol met mannennamen en zoek ze in de stad op! Hebben jullie er een gevonden die zo heet? Laat hem dan een streep door zijn naam zetten. Voor iedere naam die overblijft aan het einde van de avond moet de bruid een shotje of een drankje nemen.

Een extra funfactor is de opdrachten zo lang mogelijk geheim worden gehouden. Neem daarvoor per opdracht een envelop en deel deze gedurende de dag uit aan de vrijgezel. Zo blijft ze de hele dag in onzekerheid of er nog een opdracht komt. Een vrijgezellenfeest voor vrouwen om nooit te vergeten!

Selecteer een Afleverpunt