Smartlappen CD opname Amsterdam

2 beoordelingen

In ons gezellig café aan de rand van de rosse buurt neem je  tijdens deze workshop in twee uur tijd een mooie cd op.

De kandidaten van  All you need is love waren bij ons te gast!

En ook Wouter Bos, René Mioch, Xandra Brood & Emily Bremers!

Nieuw: als je wilt dupliceren wij de cd ter plekke!

Deze workshop smartlappen zingen is voor jong en oud! Nummers van Hollandse artiesten als Borsato, Jan Smit en Hazes maar ook My boney en Kee Seera ontbreken niet!

De beste accordeonist van Amsterdam en een Jordaneese zangjuf (reserveren) helpen je tijdens deze workshop smartlappen zingen bij het opnemen van je eigen CD.

Gezellig en weersbestendig in het oudste stukje Amsterdam. Onze tekstboekjes bevatten meer dan 65 Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse smartlappen.

Voor vrijgezellenfeesten hebben we een leuk hoesje waar na afloop iedereen zijn naam op zet!

Kosten: va 15 euro pp incl. verrassende groepsfoto, accordeonist, luxe tekstboekjes en cd opname. Zangles kost eenmalig 75 euro extra.
Duur: 2 uur

 • Grapjas 2016-05-22 20:02:07
  We willen je graag bedanken voor een geweldige dag! De rondleiding was top! We hebben vreselijk gelachen tijdens het smartlappen zingen. In de bus terug zorgde de CD weer voor veel gelach! De lachworkshop was heel bijzonder! Joki zorgde zeer snel voor de juiste sfeer. Wat een feest. Bedankt voor de organisatie. Van de collega's alleen maar goede reacties gehoord!
 • Bruidegom 2016-05-22 20:04:48
  Het was een fantastische dag. Louter positieve reacties van deelnemende collega's gekregen. Ook jouw rondleiding was super leuk waardoor de stemming er al meteen goed in zat. Kortom grandioos en een aanrader voor een vrijgezellenfeest. Een onderdeel van onze dag was het smartlappen zingen met cd opname, onder leiding van Martin, ook geslaagd. Lachworkshop: dat deze dame in staat was om ons de vreemdste opdrachten uit te laten voeren (hoop niet dat er een filmpje van is gemaakt wat eerdaags op YouTube verschijnt).

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.