Weet je wie er komen, is de locatie bekend en heb je al een datum geprikt? Dan kan het leukste gaan beginnen, namelijk het invullen van de hele dag. Ga samen met je mede-organisator bedenken wat een leuke invulling van de dag is. Een wijntje kan wonderen verrichten. Een dag bestaat meestal uit vier onderdelen.

Onderdeel 1: De verrassing

De dag begint om de aanstaande bruid te verrassen en het is pas echt goed gelukt wanneer zij het totaal niet verwacht. Dus overval haar op haar werk of thuis op de bank! Zorg ervoor dat je daarna direct naar de activiteit gaat of eerst even een kop koffie gaat drinken OF direct een flinke borrel nuttigt.

Onderdeel 2: Activiteit overdag

Overdag een activiteit doen is altijd goed. Wees dan ook creatief en uniek om de aanstaande bruid een mooie dag kan bezorgen. Houdt je vriendin van een actieve activiteit of juist van meer een culinaire activiteit? Er zijn tal van mogelijkheden om een mooie middag te organiseren. Op de pagina vrijgezellenfeest vrouwen hebben we ze allemaal op een rijtje gezet.

Onderdeel 3: Diner

Na de activiteit moet er natuurlijk gegeten worden, een lekker etentje mag dan ook niet ontbreken. Wat is het lievelingseten van de aanstaande bruid? Waar zou ze nog eens willen eten? Je kan ervoor kiezen om bourgondisch, sushi of tapas te eten. Ook de locatie kan het verschil maken. Bijvoorbeeld op een boot of een bijzonder gebouw. Is je vriendin nooit volwassen geworden, dan kan je er natuurlijk altijd voor kiezen om een Happy Meal te gaan halen.

Onderdeel 4: Stappen als afsluiter

Een vrijgezellenfeest wordt pas echt een succes door af te sluiten met een stapavond waar nog lang over gepraat wordt. Denk hierbij wel wat de aanstaande bruid een leuke plek vindt om heen te gaan. Houdt ze van een bruin café of eerder een discotheek. Ook leuke ideeën zijn om naar een concert of optreden te gaan. Kan je niet kiezen? Dan is een kroegentocht misschien een idee om overal een kijkje te nemen. Houdt ze niet van stappen? Dan kan je er ook voor kiezen om ’s avonds lekker met zijn allen een wijnproeverij te houden of bijvoorbeeld naar de bioscoop of theater te gaan.

Met deze onderdelen is een vrijgezellenfeest compleet. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om niet alles te volgen en een onderdeel overslaan. Heb je meer inspiratie nodig voor bijvoorbeeld een leuke activiteit of diner opties? Neem dan eens een kijkje wat we allemaal te bieden hebben!

Selecteer een Afleverpunt