Workshop: Lipdubben

8 beoordelingen

Leuk voor vrijgezellenfeest mannen of vrijgezellenfeest vrouwen, familie uitjes, team building activiteit, bedrijven, scholen…voor iedereen!

Een lipdub is een videoclip wat bestaand uit een enkele opname waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert.

Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje van 2uur, creativiteit, spontaniteit en hilariteit!

Hoe gaat het in zijn werk?

Onze leuke, gezellige, professionele workshop leider (cameraman/regisseur)  legt eerst aan de groep uit wat een lipdub is en hoe wij dit gezamenlijk gaan oppakken. Wij zorgen voor leuke echte Props en andere gekkigheid en zullen dit uitdelen aan de deelnemers van de lipdub. Dit zijn, hoedjes, brillen, boa’s en andere leuke dingen.

Voordat wij gaan filmen gaan wij eerst uitgebreid oefenen. De workshop leider geeft tips en adviezen vanuit zijn professionele ervaring. Tussendoor kunnen jullie gewoon kleine pauzes houden om even bij te komen. Bij warme dagen zorg dat je genoeg drinken bij je hebt want het is hard werken ;). Zodra dit goed loopt gaan de opnames starten. De workshop leider filmt met een Stadycam waardoor het beeld stabiel blijft. Hierdoor heeft de Lipdub een professionele look! Na de opname gaat iedereen weer zijn eigen weg met een lach op het gezicht.

Ben jij benieuwt wat dit voor jullie zou kosten en of de datum beschikbaar is? Vul het formulier in en ontvang een offerte.

Vanaf 20 euro p.p.

 • Inge van Blanken 2017-09-05 12:01:13
  Ik koos voor de Lipdub Crew omdat zij de enige organisatie zijn die op internet een duidelijk, helder website/prijs/product neerzetten. 250 euro vaste prijs, heel fijn. En het was super!! We hebben een hele gave middag gehad en het resultaat is precies al verwacht. Woorden die de Libdup Crew recht aan doen: Eerlijk, helder, professioneel, relaxed, enthousiast! Thnx!
 • Marloes Damen 2017-10-02 15:04:57
  Zeer tevreden. Betaalbaar en prima kwaliteit! Heel blij met het eindresultaat!
 • Jolien 2017-10-02 20:16:26
  Duidelijk offerte en prijs. Goede en snelle communicatie! We hebben een onwijs gelachen met Sander die de Lipdub kwam opnemen: leuke sfeer, goede aanwijzingen en een snelle levering van de uiteindelijke Lipdub! een aanrader!
 • Fleur 2017-10-19 14:02:33
  Leuke activiteit, heldere communicatie en een leuk resultaat! Aanrader!
 • Anne 2017-11-20 21:30:29
  Lipdub Crew is zeker een aanrader voor een geslaagde middag, en waarbij je een leuke blijvende herinnering hebt! Wij zijn super tevreden met het eindresultaat. Voor een goeie prijs, professionele opnamen en een leuke sfeer. Dit is zeker voor herhalingvatbaar.
 • Richard 2018-04-16 21:53:05
  Het was superleuk om te doen en het resultaat was ver boven verwachting . Vooraf vroeg ik me af hoe we het erop zouden krijgen, maar Thierry nam ons op een prettige manier erin mee en liet al snel merken dat we in goede handen waren. Binnen twee uur een hele leuke opname die na de bewerking een superleuke herinnering is. Verder snelle en goede service. Bedankt!
 • Lisa 2018-04-23 22:11:49
  Top! Leuke sfeer, enthousiaste begeleiding en hij gaf goede aanwijzingen. De twee uur vlogen voorbij. 1 dag later ontving ik de lipdub al per mail. De lipdub had een mooie bewerking en kwaliteit. Een aanrader om met een groep te doen!
 • Steffi 2018-04-30 11:45:01
  Heel aangename manier van samenwerken! Heel tof voor vrijgezellen!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.