Wallen Lachtour

1 beoordelingen

Je zoekt een leuk vrijgezellenfeest in Amsterdam?

Wat dacht je van een rondleiding door de rosse buurt inclusief verrassende groepsfoto? Niets geen droge opsomming van saaie feitjes van een gids die er eigenlijk geen zin in heeft. Onze gidsen hebben lol in hun werk en dat merk je meteen! Beleef een Lachtour zoals je nog nooit had, ons verhaal is doorspekt met humor want lachen is gezond!

We starten in een gezellig cafe aan de Warmoesstraat. Hier maken we eerst een verrassende groepsfoto! Vervolgens loop je door het oudste stukje Amsterdam. Je komt zo in Chinatown, de smalste steegjes en leukste grachtjes. Je ziet plekjes van de Wallen waar je nog niet eerder was. De gids vertelt de geschiedenis van Amsterdam, de criminelen waar Baantjer mee te maken en over de prostitutie. Wat kost een kamer? Wat is Pezen en waar zijn de Hollandse vrouwen gebleven? En uiteraard krijgt jullie vrijgezel alle aandacht! Als het niet te druk is bekijk je ook een hilarische video over de rosse buurt.

Kosten: 15 euro pp (min 10 personen) incl. gids en verrassende groepsfoto + leuk aandenken!

Duur: ruim een uur

Kosten15 euro pp (min 10 personen) incl. gids en verrassende groepsfoto + leuk aandenken!

  • Loomans 2016-04-02 21:20:43
    Leukste stad van het land ontdekt !! Dankzij Aemstel producties. Goeie prijs/kwaliteit verhouding !! Verbeterpunten: Alles prima in orde.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.