Bavaria Biertour

0 beoordelingen

Ervaar de Bavaria Biertour

Al generaties lang brouwen wij in Lieshout bier met veel plezier. Dus kom langs en ervaar zelf hoe wij ons bier eigenlijk brouwen. Johannes Swinkels zal je laten zien hoe we dat doen.

Gewapend met een proefglas ervaar je stap voor stap hoe we ons bier brouwen. Je ontdekt waarom Bavaria in blinde smaaktesten vaak als beste uit de bus komt. Neem zelf de proef op de som bij de bierproeverij en leer hoe je een perfect glas Bavaria bier tapt. En om ook thuis na te genieten van de Bavaria Biertour krijgt elke bezoeker (18+) na afloop een Bavaria geschenk.

 

De Bavaria Biertour kunt u uitbreiden met diverse activiteiten. Denk aan nostalgisch kever rijden, scheuren op een buggy door de bossen of een gezellig spel(show) zoals Tjonge jonge bingo of een Pubquiz.
U kunt de Bavaria Biertour ook uitbreiden met proeverijen, hapjes of een lunch of diner

 

Het minimum aantal personen voor de Bavaria Biertour is 10 personen.
Bent u met minder dan 10 personen? Kom mee op de Bavaria Biertour op inschrijving. Deze vertrekt welke zaterdag en zondag om 15.00 uur.


15 euro per persoon

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Zie website adverteerder

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.