We Love Oldtimers Rally Speurtocht

4,3
4,3 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend33%
Heel goed67%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

We Love Oldtimers Rally Speurtocht

Op zoek naar een originele en avontuurlijke activiteit voor jullie vrijgezellenfeest? Dan is onze Rally Speurtocht echt wat voor jullie!

Tijdens deze rally moeten jullie aan de hand van een kaart en coördinaten je weg zoeken. Bij ieder coördinaat beantwoorden jullie een vraag. Daarnaast zijn er nog een aantal opdrachten waar bonuspunten mee verdiend kunnen worden. Het team dat de meeste punten binnen weet te slepen, gaat er met de winst vandoor.
Om het helemaal compleet te maken, rijden jullie deze rally speurtocht in de allerleukste lelijke eendjes of retro Volkswagen busjes!

Hoe ziet jullie dag eruit?
• Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers in onze gezellige showroom.
• Uitleg van de rally en het rijden in een oldtimer.
• Jullie avontuur kan beginnen! Om de beurt mogen alle teams vertrekken.
• Bij terugkomst staat er een drankje en wat lekkers voor jullie klaar.
• Ten slotte volgt er een heuse prijsuitreiking!

Verder kan de dag helemaal naar jullie wens ingericht worden. Er kan onderweg bijvoorbeeld een stop ingebouwd worden voor een gezamenlijke koffiepauze/borrel of een leuke plek voor een picknick.
Gaan jullie de uitdaging aan?

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Leuk ritje in een 2CV, mooie route

oktober 8, 2021

We hebben een leuke dag gehad in een 2cv met een mooi meegegeven route. Goede ontvangst en ondanks een pechgeval (wat prima werd opgelost, tja het kan natuurlijk gebeuren bij oude auto’s) hebben we er van genoten.

svdsch

Ontzettend leuk, goede begeleiding. Geschikt voor iedereen!

maart 16, 2021

Wij hebben met een puzzeltocht met eendjes gedaan. Goede uitleg over hoe de auto werkt, leuke speurtocht met een leuk competitief onderdeel. Ook in de voorbereidingen qua picknickplek erg behulpzaam. Zeker een aanrader.

samanthav9

Meidendag

mei 8, 2020

Super keuke dag gehad. Goed ontvangen, alles tot in de puntjes geregeld. Fijne ontvangst en uitleg. Heerlijk met eend de omgeving verkend met leuke route die we mee hebben gekregen.

sandraX1162HU Houten,

Schrijf een review

Op aanvraag

Selecteer een Afleverpunt