virtual reality formule 1

4,8
4,8 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed17%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

VRF1 staat voor virtual reality formule 1 racen en dat is precies wat je bij ons kan doen. Op onze locatie in Den Haag staan vier VRF1 race simulatoren die zijn samengesteld uit de beste simulatie race producten van over de hele wereld. De simulatoren zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. “Je voelt de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en adrenaline door elke bocht.”

Onze VRF1 race simulator is samengesteld uit de beste sim racing producten ter wereld. Alle onderdelen zijn uitgezocht voor het zo goed mogelijk simuleren van het racen in een formule 1 auto.
Door de toevoeging van virtual reality verandert het spelen van een spel in een echte formule 1 race ervaring. Zodra je de bril op zet zit je in jouw formule 1 auto en word je volledig afgesloten van je omgeving. Door de koptelefoon hoor je uitsluitend het geluid van de motor en vanaf dat moment ben je een Formule 1 coureur. Via een knop op je stuur blijft het mogelijk om te communiceren met de race engineer en je collega racers. “Box Box Box”

 

Tijdens jullie uitje gaan we bepalen wie van de groep de snelste coureur is. De dag begint met een uitleg over de simulator en een aantal tips voor je de baan op gaat. We starten eerst met de vrije training waar iedereen de baan en auto leert kennen. Als dit onder de knie is start de kwalificatie waarin iedereen nog een kans heeft om een snelle tijd neer te zetten. Na deze rondes zetten we de auto’s in de juiste startopstelling en gaat de race beginnen!

Op onze gezellige locatie in Den Haag is er plek voor groepen van 2 tot 60 personen. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken en bij de bar kunnen drankjes besteld worden. Ook zijn er mogelijkheden tot catering. We gaan er samen met jullie een top dag van maken!

De VRF1 race simulator is ook te huur voor een bedrijfsfeestje!

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Geen fan van de Formule 1 of gamen maar zelfs voor mij was dit een mega leuke ervaring!

november 3, 2021

Superleuke ervaring!! De vrijgezel is een groot fan van de Formule 1 en hij heeft zich enorm vermaakt! Ik zelf ben helemaal geen fan van de Formule 1 of gamen maar zelfs voor mij was dit een mega leuke ervaring!

Tara Piris

We komen zeker nog een keer terug.

oktober 12, 2021

Super avond gehad met ons vrijgezellenfeest mannen!. De spanning en competatief gedrag was hoog onder de mannen. Een lekker Indonesische buffet laten komen. Wat wil je nog meer eten en spelen.👍 Mike de eigenaar was een perfecte gastheer en wedstrijdleider. We komen zeker nog een keer terug.

Huib Oudenmast

Nog nooit in zo’n realistische simulator gezeten!

oktober 4, 2021

Het was een geweldige ervaring… erg leuke eigenaar! Alles ziet er erg netjes en mooi uit. Nog nooit in zo’n realistische simulator gezeten! Zeker een aanrader!!

Olivier Germier

Leuk uitje om te doen met vrienden!

september 26, 2021

Je ontvangt vooraf een uitgebreide instructie en wordt volledig naar wens geholpen!

Peter Maaskant

De VR-bril was dus gewoon té echt voor ons.

mei 1, 2021

Super gastvrije ontvangst door Mike. Heldere uitleg en daarna los met zijn drieën. Wat een ervaring met een VR-bril op. Jammer genoeg werden we er allemaal wat misselijk van. Allemaal een gevoelig evenwichtsorgaan, dat in de war raakt omdat je de G-krachten mist. De VR-bril was dus gewoon té echt voor ons. Maar daarna gewoon verder geracet op XXL scherm voor je neus. Prachtige ervaring!

Ricardo Bravenboer

Dit is simpelweg rijden als een echte coureur.

november 8, 2020

Het is leuk voor iedereen, zelfs in groepen met beginners en ervaren rijders gemixt. Mike is een fantastische host, hij legt alles fijn uit en voelt goed aan welk niveau hij kan aanbieden. Toeschouwers (en mensen die misselijk worden in VR) kunnen meekijken op de tv’s. Super leuk uitje!

Erik van Zanten

Schrijf een review

Selecteer een Afleverpunt