Suströmming challenge!

Wat dacht je er van om het op dit moment razend populaire Surströmming challenge voor een  vrijgezellenfeest mannen of vrijgezellenfeest vrouwen  uit te laten voeren! Deze populaire nieuwe challenge is door influencer Bas Smit naar Nederland gehaald. 

De bedoeling is dat je het Zweedse gerecht Surströmming eet, volgens velen het smerigste gerecht ter wereld bestaand uit gefermenteerde zure haring.

Binnenkort zal vrijgezllenfeest.nl een Surströmming challenge vrijgezellenfeest pakket uitbrengen. Maar voor die tijd kan je deze delicatesse 😉 bestellen via www.surstromming.com.

Toch wat andere in gedachte, kijk dan eens naar onderstaande vrijgezellenfeest activiteiten.

Suströmming challenge

Vrijgezellenfeest Buikdans Studio Raniya

Buikdans Workshop

Beleef een onvergetelijke dag met een Buikdans Workshop en een Theeceremonie met oosterse hapjes en verse muntthee
Smartlappen Zingen in Amsterdam
je eigen cd met smartlappen zingen Amsterdam! Deze workshop smartlappen zingen organiseren wij in Amsterdam al sinds 1997! De kandidaten van All you need is love waren bij ons te gast. Samen met een accordeonist en onze luxe tekstboekjes ga je met dit vrijgezellenfeest aan de slag voor je eigen cd opname.
Bruidsjurken passen vrijgezellenfeest
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Beleef bij Brides4fun samen het meest originele én leukste vrijgezellenfeest vrouwen van Nederland. Bruidsjurken passen voor de FUN moet je gedaan hebben!
Varen op de Rotterdamse wateren vrijgezellenfeest
Ontdek Rotterdam vanaf het water! Ga lekker tijdens je vrijgezellenfeest eropuit. Huur zonder vaarbewijs een boot of boek een boot met schipper en geniet van de ultieme vrijheid op het water onder het genot van een lekker hapje en een drankje!
Kroegentocht Boekarest
Beleef een onvergetelijk avondje uit in Boekarest met een kroegentocht die belooft je vrijgezellenfeest naar nieuwe hoogten te tillen. Ervaar het bruisende nachtleven, maak een praatje met andere feestvierders en ontdek de beste pubs en bars die de stad te bieden heeft.
Bra fitting vrijgezellenfeest
Tijdens een gezellige Private Group Brafitting in de SuperBrawinkel ervaar je de best passende BHs! Boek nu voor jouw vrijgezellenfeest een gratis privéavondje, -ochtend of middag, inclusief bubbels en bonbons.
Goldfingers Stripclub Praag
Goldfingers Praag is een unieke ervaring die je nooit gaat vergeten. Ontdek het Praagse nachtleven en daarbij mag deze stripclub niet ontbreken. Het is de meest geschikte toevoeging voor iedere mannen vrijgezellenfeest.
vrijgezellenfeest-mannen-Hoppy-Tours
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Onze ludieke bierdegustatietocht door Brussel laat u de monumenten, geschiedenis en anekdotes van de stad ontdekken. Oplossen van raadsels is vereist voor de oriëntatie en om de bars te vinden

Vrijgezellenfeest tijdens coronaperiode

De coronatijd heeft bij veel mensen voor onzekerheid gezorgd. En nu de samenleving weer rustig op gang komt, moeten we wennen aan het nieuwe nu. Een samenleving waar afstand meer gewaardeerd wordt dan ooit. Om ook in deze tijd voldoende uitjes aan te kunnen bieden, hebben we binnen ons aanbod vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten gevonden waarbij je voldoende afstand kunt houden.

Veilige uitjes voor iedereen

In ons aanbod coronaproof uitjes bieden we voor ieder wat wils aan. Ben je een adrenalinejunkie? Dan geniet je vast met volle teugen van een potje paintballoutdoor lasergamen of 4×4 rijden. Voor de culinaire wonders onder ons bieden we een Heel Holland Bakt workshop aan. Liever een ladiesnight aan huis? Kies dan voor een workshop Burlesque

Gegarandeerd coronaproof

Onze uitjes zijn coronaproof. Dat betekent dat ze voldoende ruimte bieden om afstand van elkaar te houden. Natuurlijk is het ook belangrijk dat jullie klachtenvrij zijn. Mocht je klachten hebben, blijf dan thuis. Als je klachtenvrij bent, dan kunnen we de veiligheid van je groep én van onze instructeurs garanderen.

Selecteer een Afleverpunt