BMW Driving Experience

1 beoordelingen

Iemand echt verrassen doe je natuurlijk in het autosporthart van Nederland, Zandvoort! Perfect voor het houden van vrijgezellenfeestjes. Ieder programma stemmen wij af op uw wensen. Dat maakt juist dit vrijgezellenuitje extra bijzonder.

U bent opzoek naar het allerleukste vrijgezellenuitje zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Bij deze heeft u de juiste partner gevonden. Ieder vrijgezellenuitje is bij ons uniek en is helemaal samengesteld naar uw wensen.

Niets is zo leuk om tijdens een vrijgezellenfeest onderling te strijden om wie de snelste coureur is. Stel zelf het programma samen met diverse competitie elementen. Gegarandeerd rijplezier, hilariteit en ook nog leerzaam!

De BMW Driving Experience Slotemakers biedt een breed scala aan trainingsvarianten, waarmee je je rijvaardigheid kunt verbeteren zoals je wilt. Welke training u ook kiest, rijplezier & veiligheid is gegarandeerd bij iedere training! Of iemand nu onlangs zijn rijexamen heeft behaald of een gepassioneerde drifter is. Iedereen is bij ons welkom!

Vraag een prijs op via het onderstaande formulier.

  • Rob 2020-06-16 12:10:05
    In juni 2020 geweest en een super gaven PowerSlide training gehad. Met elkaar 4 verschillende spectaculaire oefeningen gedaan. De hele entourage, de goede uitleg en bijna nieuwe auto's maakt het allemaal heel professioneel. Veel geleerd en gelachen.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.