Wipeout!

2 beoordelingen

Wipeout!

Ga jij de uitdaging aan?

Wie kent ze niet: de Big Red Balls, de machtige Sweepers en de spectaculaire Blob uit de populaire TV-show Wipeout! Nu kan je alle obstacles zelf trotseren! Dit is namelijk het enige echte Wipeout parcours van Nederland.

Deze epic obstacles zijn verdeeld over 2 parcoursen, namelijk Red & Blue. Elk parcours is even uitdagend, duurt twee uur en bestaat uit 6 obstacles. (vanaf €49,50 p.p.)

TIP: All-in Food Experience

De All-in Food Experience is een fantastische afsluiten na de Wipeout! Een spectaculaire avond waarin het je aan werkelijk niets ontbreekt! Geniet van verschillende heerlijke hapjes en onbeperkt drinken voor de hele avond.

Wipeout – Ladies Only!
Wipeout is niet alleen populair onder de mannen. Vrouwen zijn er vaak minstens zo goed in! Kijk voor meer speciale vrijgezellenfeesten vrouwen op www.womenevents.nl

Prijs vanaf €47,50 p.p.

 • Peter Maaskant 2017-04-14 19:59:31
  Voor een teambuilding of vrijgezellenfeest is dit een zeer leuke uitstap. De activiteiten tijdens de winter zijn weliswaar dezelfde als de zomer maar ik denk dat het water nog een extra surplus geeft. De activiteiten zijn niet goedkoop maar wel hun geld waard. De horeca er rond zou wat extra flair kunnen gebruiken. Verder een zeer fijne namiddag gehad.
 • Coen 2018-06-12 17:33:22
  Wij hebben mijn vrijgezellenfeest hier gehouden en dit was zeker geslaagd! De Wipeout was erg hilarisch en leuk om te doen!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.