Naughty cocktails

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Naughty cocktails

Nog nooit was een cocktail workshop zo leuk en de meiden komen niet meer bij als ze zien wat er op tafel ligt.
Want tussen de drankflessen en de shakers staan toch echt dildo’s! Zwarte, roze en huidkleurige wel te verstaan…welke is jouw favoriet?
Jullie persoonlijke Christian Grey gaat jullie een paar erotische cocktails leren, want hij moet natuurlijk wel in het thema blijven..
Gooi die muddlers maar over boord, jullie hebben namelijk iets veel leukers in het vizier!
Tijdens het maken van die o zo heerlijke cocktails gaan de schunnige opmerkingen en flauwe grapjes over en weer. En natuurlijk gaan jullie nog even uitgebreid op de foto met jullie nieuwe favoriete attributen.
De Naughty cocktails vindt plaats op het strand en jullie shaken lekker met de voetjes in het zand. Boek de Naughty cocktails voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag of een grappig teamuitje met de meiden. Jullie verlaten de workshop gegarandeerd met pijn in jullie buik van het lachen. Hier wordt nog jaren over nagepraat!

DE WORKSHOP

In het eerste gedeelte van de Naughty Cocktails gaan jullie leren een Pornstar Martini te maken. Was het nou shotje eerst of cocktail eerst, en er was toch ook nog iets met prosecco? Die Pornstar martini is toch lastiger te maken dan je gedacht had maar gelukkig doet Chris hem eerst maar even een keertje voor.
Natuurlijk doet hij niet aan weggooien en mag de vrijgezel zijn cocktail alvast opdrinken!
Jullie gaan nu zelf aan de slag en Chris spijkert jullie kennis ondertussen nog even bij. Nadat jullie de creaties helemaal af hebben is het tijd voor een korte pauze. Loop lekker over het strand of plof neer op de picknickbanken van de beachclub.
Nadat jullie de cocktails opgedronken hebben start Chris met deel twee van de workshop. De tafel is opnieuw klaargemaakt met mooie druitstukken, glazen en….opeens zien jullie het. Er liggen gekleurde dildo’s op tafel!
Nu is het tijd om woord bij daad te voegen. Stamp, roer en drink.. nog nooit was een cocktail workshop zo leuk!

Combineer Naughty cocktails met Archery tag dick hunt of 1 van onze andere activiteiten + bbq op het strand. Je krijgt een super leuke mini fotoshoot kado twv €100,- ! De dames krijgen een ”beauty shoot” met rokje en accessoires.

Boek het leukste vrijgezellenfeest in Scheveningen!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

INFORMATIE

INCLUSIEF

Selecteer een Afleverpunt