Zorgeloos genieten

Wij willen je onbezorgd laten genieten. Daarom bied deze organisator een Goed Weer Garantie
En het mooie is: je bepaalt zelf of het weer te slecht is! Zo weet je zeker dat alle omstandigheden optimaal zijn voor een dag vol plezier en avontuur.

Je mag kiezen:

1) Alternatief droog programma

Als het weer te slecht is kun je kosteloos omboeken naar een alternatief programma. Dit programma wordt op maat samengesteld in overleg met de deelnemers. We bieden een groot aantal overdekte activiteiten aan waardoor regen geen probleem is. En is het te koud, dan brandt een kampvuur voor warmte en extra sfeer.

Zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikken we over veel passende activiteiten die we combineren tot een volwaardig alternatief voor uw buitenprogramma. Om er enkele te noemen:

Dus ook bij slecht weer kan een uitje doorgaan.

2) Kosteloos annuleren

3) Kosteloos verplaatsen

Praktische informatie

Je kunt tot 3 uur voor aanvang bellen om zonder kosten de boeking te wijzigen in een droog programma, te verplaatsen of te annuleren.

De Goed Weer Garantie geldt voor de volgende arrangementen

Voor de jeugd:

Voor volwassenen:*

*indien er geen lunch, high tea of barbecue bij is besteld.

Ook bij slecht weer een dag vol plezier!

Ook bij minder mooi weer zijn de activiteiten in Almere hartstikke leuk om te doen. We zien dat deelnemers meestal zoveel plezier hebben dat ze geen last hebben van een beetje regen of wind.

Natuurlijk stopt de begeleider de activiteiten bij ernstige weersoverlast of gevaarlijke situaties. In dat geval vindt restitutie plaats van de niet gebruikte tijd. Voor alle andere weersituaties geldt: outdoor is altijd leuk!

Selecteer een Afleverpunt