Dinerspel

11 beoordelingen

Actief en amusant dineren? Dinerspel!
Dinerspellen zijn een briljante combi van uit eten en entertainment. De perfecte activiteit voor groepen die amusant, actief en avondvullend willen dineren. Tegen een verrassend vriendelijk prijsje!

Speel al tafelend een komisch, spannend en boeiend spel. Prikkel tegelijkertijd smaakpapillen, lachspieren en hersencellen en beleef het leukste vrijgezellenfeest ooit!

Los gezamenlijk een bizarre moord op, schitter in ons geniale Hollandspel “Hollandse Helden” of ga op de komisch culinaire toer met Food&Fun Culi Spel. Voor welk thema je ook kiest, humor en gezelligheid staan voorop. Of je moet met een wel héél duf gezelschap komen! Dinerspellen bieden zowel voor, tijdens als na het vrijgezellenfeest een hoop plezier en opwinding. Voor de moorddiners kun je je desgewenst volledig uitdossen als één van de markante personages, bij de andere spellen is een koksmuts of hoedje van papier standaard uitrusting. Lekker voor paal zitten, met z’n allen. Tenzij je dat niet wilt natuurlijk, niks moet en alles mag!

Zelf voor weinig een moorddiner organiseren? Kan ook! Mini Moordspel “De Onfortuinlijke Bankier” is een spannende en hilarische invulling voor een origineel vrijgezellenfeest thuis of in eigen locatie.

Dinerspel.nl biedt de leukste en meest complete dinerspel arrangementen van Nederland in Vlaanderen, in tientallen locaties. Altijd goed verzorgd en laag geprijsd. Ook geschikt voor kleine groepjes of groepen met een beperkt budget. Bezoek onze site om de arrangementen te bekijken en meer informatie.

Dinerspel.nl biedt de leukste en meest complete dinerspel arrangementen van Nederland in Vlaanderen, in tientallen locaties. Altijd goed verzorgd en laag geprijsd. Ook geschikt voor kleine groepjes of groepen met een beperkt budget. Bezoek onze site om de arrangementen te bekijken en meer informatie.

€28 t/m €59 per persoon.

 • Mevrouw Boersma 2014-06-17 11:40:05
  Een leuk, gevarieerd programma. Dineren is op deze manier 'lekker losjes'. Het competitieve element zorgt voor hilarische situaties tussen teams. Geweest in Zoetermeer op 12/6/2014
 • Monique Lorier 2014-06-17 11:41:02
  Heel leuk arrangement en geschikt voor elke leeftijd. Wij vonden het verrassend goed. Eten en bediening van Colourkitchen ook prima. Heel leuke belevenis, voor jonge en oudere familieleden! Ook het eten was heerlijk. The Colour Kitchen in Utrehct is een leuke locatie.
 • Mevrouw C. Grosveld 2014-06-17 11:41:35
  Met een team dat elkaar pas 1 dag kende, hebben wij met het Food & Fun culispel een geweldig gezellige en vrolijke avond gehad, onder enthousiaste leiding van spelleider Kevin. Wij maken voor een volgend teambuildingsuitje graag gebruik van jullie expertise, om verzekerd te zijn een succesvolle activiteit. Hartelijke groeten en graag tot het Moordspel.
 • Mevrouw Wagemakers 2014-06-17 11:42:08
  Dit is erg leuk om te doen. Wij hebben een vrijgezellenfeest gehad. We wilden iets met koken maar geen workshop. Dan is dit een leuk en gezellig alternatief. Leuke locatie op de essenburgh erg sfeervol
 • De heer H. Verbeek 2014-06-17 11:42:52
  Food&Fun gespeeld in Restaurant Vroeg in Bunnik. Prima organisatie! Zeer vriendelijk personeel!
 • Mevrouw J.M. Veldhoven 2014-06-17 11:43:36
  We hebben met z'n allen een hele gezellige avond gehad in Restaurant Karakter in Rotterdam. Goede sfeer- gezellige bediening En een gezellige gast vrouw. Top allemaal Voor herhaling vatbaar. Goede locatie te bereiken met metro of tram.
 • Mevrouw Timmermans 2014-06-17 11:44:20
  Genoten van een erg gezellige avond in Vlaams Eetcafé Het Grootte Genoegen in Den Bosch.
 • Senna Steeghs 2014-07-03 20:15:14
  Was een leuk spel om te doen!
 • Mevrouw Serlier 2014-07-03 20:16:00
  Wij hebben Food&Fun gespeeld. Gezellig, gelachen, gezongen en gegeten. leuk om op deze manier met elkaar aan het eten te zijn!
 • H. Baaten 2014-07-03 20:16:44
  Super leuke avond tijdens ons eerste uitje van de personeelsvereniging van Boost Loyalty in Hulst met het Moordvlucht Moordspel.
 • Lynn van den Bussche 2014-07-03 20:18:03
  Superleuke combi van activiteit en diner. Het Miss Murder Moorddiner is een echte aanrader voor een gezellige avond onder vriend(inn)en!!

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.