Workshop Schieten Vrijgezellenuitje

0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Schieten-vrijgezellenfeest-Almere

Workshop Schieten Vrijgezellenuitje

Handboog, kruisboog, blaaspijp en luchtbuks

Vrijgezellenfeest
In de workshop schieten komen verschillende disciplines van de schietsport aan bod: handboog, kruisboog, luchtbuks en blaaspijp.

Je krijgt uitleg over de juiste techniek, de puntentelling en natuurlijk de veiligheid. Als je de slag te pakken hebt zijn er originele opdrachten en leuke wedstrijdjes.

Ontspannen uitje
Het is een ontspannen activiteit die voor een brede doelgroep geschikt is. Conditie is niet vereist. De workshop schieten is heel geschikt voor een vrijgezellenuitje. Met extra eten en/of drinken maak je er een compleet vrijgezellenfeest van.

Leuk om te combineren met survival, kanovaren of outdoor games.

Handboog
Je schiet met een klassieke pijl en boog op een schietschijf. Hoe dichter je bij de roos schiet, hoe meer punten je krijgt! De techniek is erg belangrijk; je krijgt instructie in houding, richting, aanspannen en schieten.

Kruisboog
De kruisboog werd veel gebruikt in de Middeleeuwen. Deze wordt vanaf de schouder geschoten, net als een geweer. De instructeur legt uit hoe je de boog spant, hoe de veiligheidspal en de richter werken, en wat de juiste houding is voor het beste resultaat.

Luchtbuks
Ook schieten we met een luchtbuks, deze ziet eruit als een geweer. Het is vergelijkbaar met een schiettent op de kermis – maar dan preciezer. Er wordt met kleine loden kogeltjes geschoten op speelse doelen. Hoe meer doelen je raakt, hoe meer punten je krijgt!

Blaaspijp
Tot slot de blaaspijp: een traditioneel wapen voor veel volkeren. We gebruiken korte metalen pijltjes waarmee eerst op een dartboard en daarna op ballonnen wordt geschoten. De holle buis is bijna 1,5 meter lang, zodat je goed kunt richten.

Herfst en winter

In de herfst en winter worden de activiteiten aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie!

Gezellige afsluiting met hapje of drankje

Tot slot is het gezellig napraten met een drankje en/of hapje in onze sfeervolle Pandahut of op ons ruime terras. De dag kan worden uitgebreid met een boerenlunch, een gezellige borrel met hapjes, een luxe barbecue (ook vis, vegetarisch en halal), of een heerlijk stamppotbuffet.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Kosten: 34 p.p.

Leeftijd: vanaf 18 jaar

Duur: 3 uur

Min. 6 deelnemers

Het Workshop Schieten Vrijgezellenuitje is inclusief ontvangst met koffie en thee.
Halverwege is er een ontspannen pauze met een drankje naar keuze.

Selecteer een Afleverpunt