Vrijgezellenfeest coronaproof

De coronacrisis heeft er bij iedereen flink ingehakt. Een vrijgezellenfeest in coronatijd is een uitdaging. Daarom hebben we een selectie gemaakt van veilige uitstapjes. Bekijk ze hieronder.

Vrijgezellenfeest speurtocht door de stad
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Vrijgezellenfeest speurtocht door de stad

Los de leukste raadsels op en beantwoord vragen over de stad tijdens deze spannende speurtocht door de stad.
Moorddiner vrijgezellenfeest
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Je kwam voor een heerlijk en ontspannend diner? Een avondje relaxed genieten? Heerlijk. Totdat…
Jachtseizoen vrijgezellenfeest
Het jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit de handen te blijven van jullie achtervolgers? Een supergaaf achtervolgingsuitje!
Lipdub Vrijgezellenfeest
5,0
5,0 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Playback en kruip in de huid van jullie favoriete popartiest/groep voor de camera, laat een professionele lipdub/videoclip maken op een locatie naar keuze.
Dance Clip Vrijgezellenfeest
5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Feel the good vibes, dance! Beleef het samen tijdens een vrijgezellenfeest in jullie eigen videoclip!
Wie is de verader vrijgezellenfeest
Wie ontdekt de Verrader? Een super spannend vrijgezellenfeest uitje! Stort je tijdens dit spel in een avontuur vol wantrouwen. Werken jullie samen of strijden jullie tegen elkaar om de Verrader op het spoor te komen?

Vrijgezellenfeest op 1,5 meter

Het is natuurlijk de bedoeling dat een vrijgezellenfeest voor een onvergetelijke dag moet zorgen. Ook ten tijde van COVID-19. Toch is het ook belangrijk dat je wel bepaalde regels na moet kunnen leven. Daarom heeft Vrijgezellenfeest een aantal uitjes geselecteerd waarbij je zonder zorgen 1,5 meter afstand kunt houden en er toch een memorabele ervaring van kan maken.

  • Uitjes en vrijgezellenfeesten volgens corona regels
  • 1,5 meter afstand houden mogelijk
  • Gegarandeerd coronaproof

Voor ieder wat wils

Vrijgezellenfeest.nl heeft een selectie van coronaproof uitjes gemaakt voor verschillende groepen. Kijk bijvoorbeeld bij vrijgezellenfeesten voor mannenvrijgezellenfeesten voor vrouwen , bedrijfsuitjes en verjaardagen. Ieder uitje is voorzien van het coronaproof-logo en daarmee garanderen we dat ze veilig zijn om samen uit te voeren.

Vrijgezellenfeest tijdens corona

De coronatijd heeft bij veel mensen voor onzekerheid gezorgd. En nu de samenleving weer rustig op gang komt, moeten we wennen aan het nieuwe nu. Een samenleving waar afstand meer gewaardeerd wordt dan ooit. Om ook in deze tijd voldoende uitjes aan te kunnen bieden, hebben we binnen ons aanbod vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en verjaardagsfeesten gevonden waarbij je voldoende afstand kunt houden.

Veilige uitjes voor iedereen

In ons aanbod coronaproof uitjes bieden we voor ieder wat wils aan. Ben je een adrenalinejunkie? Dan geniet je vast met volle teugen van een potje paintballoutdoor lasergamen of 4×4 rijden. Voor de culinaire wonders onder ons bieden we een Heel Holland Bakt workshop aan. Liever een ladiesnight aan huis? Kies dan voor een workshop cocktails maken.

Gegarandeerd coronaproof

Onze uitjes zijn voorzien van het coronaproof-logo. Dat betekent dat ze voldoende ruimte bieden om afstand van elkaar te houden. Natuurlijk is het ook belangrijk dat jullie klachtenvrij zijn. Mocht je klachten hebben, blijf dan thuis. Als je klachtenvrij bent, dan kunnen we de veiligheid van je groep én van onze instructeurs garanderen.

Kunnen we helpen?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een vrijgezellenfeest in corona tijd? Of heb je een vraag over een van de uitjes die we aanbieden op deze pagina? We helpen graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Selecteer een Afleverpunt