Mannelijke Stripshow vrijgezellenfeest

4,5
4,5 van 5 sterren (op basis van 2 reviews)
Uitstekend50%
Heel goed50%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Gemaakt door mannen maar met het gevoel en gericht op het hart van een vrouw.

In het liberale Amsterdam waar mannen hun diepste verlangens kunnen najagen, is het tijd dat dames hetzelfde kunnen doen. Vrouwen mogen gevierd worden, verleid worden en hun diepste verlangens mogen worden bevrijd. Dat is precies waarvoor Coqtales opgericht is.

Tijdens de anderhalf uur durende show zullen de gespierde en knappe dansers ervoor zorgen dat jullie je gewild voelen. Met hun sexy en gedurfde dans moves zullen ze jou verleiden. De show is krachtig en opwindend voor zowel een meidenavond, vrijgezellenfeest, verjaardag of een ander soort avond uit. Coqtales zorgt ervoor dat jullie avond onvergetelijk wordt.

Ooit gehoord van de Magic Mike show? Coqtales is nog sexyer, nog spannender en vervullen jouw verlangens nog beter. Dus, wanneer zien we jullie?

Een dames avond, verjaardag of vrijgezellenfeest? Coqtales maakt jullie avond onvergetelijk. Sexy dansers, heerlijke drankjes en enorm lachen.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Hotseat!

oktober 7, 2021

Afgelopen weekend mijn vrijgezellenfeest hier gevierd. Echt GEWELDIG! De jongens weten je een avond te bezorgen waar je nog lang aan terug denkt. Ook hadden mijn vriendinnen een hotseat voor mij geregeld. Ik kreeg daardoor een lapdance op het podium! Ik heb het er nog steeds warm van! Het personeel is allemaal super aardig en behulpzaam. Coqtales is echt een ultieme aanrader! Kom graag nog een keer terug!

Romy

Aanrader voor een vrijgezellenfeest vrouwen!!!

april 7, 2021

“De show was GEWELDIG! Samen met een aantal vriendinnen had ik dit geboekt voor het vrijgezellenfeest van mijn zus en het was top. Erg energiek en de dansers zijn sexy…

Tot snel!”

Maaike

Schrijf een review

Selecteer een Afleverpunt