EEN RACE EXPERIENCE TIJDENS JE VRIJGEZELLENFEEST BELEVEN

0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ben jij klaar voor het ultieme vrijgezellenfeest? Boek dan een vrijgezellenfeest bij Immersive Experiences in Almere-Stad. Jullie kunnen met 16 personen tegelijkertijd racen in de gaafste supercars, racewagens, formula auto’s en hypercars op meer dan 30 circuits – variërend van SPA, de Nurburgring tot Zandvoort.

Arrangement

Boek een vrijgezellenfeest voor één uur, anderhalf uur of twee uur en beleef een vrije training, kwalificatie en race. Tijdens het racen kun je communiceren met de andere coureurs via de boordradio. Houd het vriendschappelijk en probeer elkaar te vermijden of probeer de bachelor er elke bocht vanaf te rijden met het team.

Bij Immersive staat kwaliteit voorop; de 14 geavanceerde en professionele esport simulatoren zijn ideaal voor simraces en langdurig gebruik. Wil je het écht speciaal maken, boek dan ook de 2 bewegende simulatoren met Virtual Reality brillen erbij. Deze simulatoren zijn een waanzinnige beleving en zul je niet snel ergens anders in Nederland tegenkomen.

Tijdens het vrijgezellenfeest kun je heerlijke koffie, cappuccino, koude drankjes, (warme) hapjes en snacks kopen bij de balie. Vraag de begeleiders voor tips om nog snellere rondetijden te racen. Na afloop krijgt elke coureur een overzicht van zijn/haar tijden en de positie in het klassement. Bekijk de technische analyses en zie de plekken waar jij de volgende keer nog sneller kunt rijden.

Praktische zaken

Reserveren kan eenvoudig online gedaan worden, vul onderstaande informatie formulier in, of stuur een email naar info@immersive.nl Immersive is standaard geopend op: vrijdag (vanaf 15:00 – 22:00 uur), zaterdag (10:00 – 22:00 uur) en zondag (10:00 – 21:00 uur). Voor groepen (groter dan 6 personen) gaan wij ook exclusief open. Publiek mag altijd meegenomen worden, iedereen kan meekijken naar de race op de schermen en lekker relaxen in de lounge. Eigen eten en drinken wordt niet toegelaten op de locatie.

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Prijzen

Bij Immersive betaal je alleen voor de gebruikte materialen. Zo betaal je alleen voor de gebruikte simulatoren, tijdsduur en eventuele extra’s zoals hapjes, drankjes en Virtual Reality upgrades:

Tarieven voor één uur racen

 • 1x Esport simulator (14 simulatoren beschikbaar) €17,50 p.
 • 1x 4D Motion simulator (2 beschikbaar) €30        p.

Tarieven voor anderhalf uur racen

 • 1x Esport simulator (14 simulatoren beschikbaar) €25        p.
 • 1x 4D Motion simulator (2 beschikbaar) €42,50 p.

Tarieven voor twee uur racen

 • 1x Esport simulator (14 simulatoren beschikbaar) €32,50 p.
 • 1x 4D Motion simulator (2 beschikbaar) €55        p.

Selecteer een Afleverpunt