Ontspanningsmassage op locatie

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Ontspanningsmassage op locatie

De aanstaande bruid ontspannen het huwelijk in laten gaan? Een relaxte middag samenzijn met de bruid in een gemoedelijke huiselijke sfeer en allemaal een ontspanningsmassage ontvangen?

Een massage biedt vele voordelen zoals algehele ontspanning, het vermindert stress, maakt spieren soepel, is goed voor je immuunsysteem, bevordert de slaap en het is gewoon fijn! 

De twee gezellige dames masseurs Louisa en Sanne met de juiste energie, komen bij jullie (thuis) op locatie om alle genodigden van het vrijgezellenfeest te voorzien van een ontspanningsmassage met warme natuurlijke olie. 
Per 30 minuten zullen er tegelijkertijd twee genodigden gemasseerd worden. De bruid wordt extra lang in het zonnetje gezet en zal 45 minuten lang gemasseerd worden. 
 
Vinden jullie het gezellig om de massagetafels in de woonkamer met een scherm er tussen neer te zetten? Dat kan! Of wil je liever een massage ontvangen op een rustige kamer? Ook mogelijk!
Voor wie liever niet op de massagetafel gemasseerd wil worden, kan er ook gekozen worden voor een stoelmassage waarbij de kleding aanblijft. Het is aan jullie dames! Wij verzorgen alle toebehoren (massagetafels, handdoeken, olie etc.)
 
Meer informatie over Louisa en Sanne
Louisa en Sanne zijn de eigenaren van de massagestudio Louisanne Massage V.O.F. te Alphen aan den Rijn.
Zij zijn sinds 2013 gediplomeerde (sport-) masseurs, stoelmasseurs en Sanne is daarnaast ook shiatsu therapeut. 
Naast het geven van diverse massages in hun studio werken zij ook op aanvraag op sportevenementen, bij bedrijven en op (dames) vrijgezellenfeesten.
 
Prijzen
Vanaf 40,- p.p. + reiskosten (afhankelijk van de locatie)
Vanaf 6 personen.
Duur: bij 6 personen +/- 2,5 uur
Omgeving:  Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.
 
Optioneel
– De duur van de massage kan uitgebreid worden  van 30 minuten naar 1 uur per deelnemer.
– Er kan een korte massageworkshop verzorgd worden waarin de basis massagehandgrepen aan bod komen, je de juiste druk leert toepassen, spierknopen leert voelen en verhelpen. Na de workshop gaan jullie zelf aan de slag en de massagehandgrepen op elkaar toepassen.  Hoe leuk is dat? 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Schrijf een review

Prijzen
Vanaf 40,- p.p. + reiskosten (afhankelijk van de locatie)
Vanaf 6 personen.
Duur: bij 6 personen +/- 2,5 uur
Omgeving:  Zuid-Holland, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Selecteer een Afleverpunt