Singalong Surprise Party

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 3 reviews)
Uitstekend67%
Heel goed33%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Singalong Surpise Party

Singalong Surprise Party (Ladies Only)

Samen zingen, trommelen, shaken, dansen en meer met zanger entertainer Boi.

Een act, zeer geschikt als vrijgezellenparty maar ook als show op een ladies night of gewoon tijdens een vriendinnenfeestje.
Zanger-gitarist Boi heeft een mooi repertoire aan meezingers voor jullie in petto van Anouk tot de Beatles.

Hoe ziet de avond er uit? Nou dat kan weleens heel verschillend zijn per keer. Vaststaat dat de lol en gezelligheid hand in hand gaan en dat de dames goed aan hun trekken komen. Het is een act voor dames en meiden die wel wat gewend zijn. So be prepared!

Singalong Surpise Party

De altijd vrouwvriendelijke show duurt een uurtje en bouwt op met veel interactie tussen de dames met Boi.
Op een creatieve soms licht erotische wijze weet Boi de dames om zijn vinger te winden. Hij is geen standaard stoere spierbonk die even zijn show-off act komt doen. Maar meer een lieve gezellige, ietwat ondeugende man, die de dames een leuke onvergetelijke avond zal bezorgen.
Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?
Neem contact op en maak een afspraak met zanger entertainer Boi. De kosten zijn €250,- per show.
Boi heeft er nu al zin in.
Tel: 0644404952
Email: natu-artistboi@outlook.com

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Vrijgezellendag.be werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellendag.be is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Wat een geweldige avond hebben wij gehad met Boi!

Rated 5 out of 5
oktober 11, 2021

Het is erg leuk om te beginnen met het meezingen met allerlei nummers, gevolgd door een quiz met afsluitend een spectaculair einde. De opbouw hierin voelt Boi goed aan en zorgt ervoor dat niemand zich ongemakkelijk voelt, maar het bij elkaar juist een hele gezellige boel is. Als je een vrijgezellenfeest wilt organiseren waarbij een stripper een must is, maar je geen ongemakkelijke erotisch gedoe wil, dan ben je bij Boi aan het juiste adres. Have fun!!

Nicole

Boi weet echt hoe hij de groep kan entertainen

Rated 4 out of 5
oktober 7, 2021

Voor onze zwangere zus waren we op zoek naar een leuke “activiteit”. We kwamen via deze site uit bij Boi. Echt zo blij en tevreden dat we hem geboekt hebben! Boi weet echt hoe hij de groep kan entertainen. We hebben ontzettend veel gelachen. Het is echt een leuke act en Boi neemt ruim de tijd om de club te vermaken. Iedereen wordt er bij betrokken. Het contact verliep steeds erg vlot wat super fijn is! Boi, je bent een topper! Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke avond!

Remy Eidhof

Boi is gezellig stout.

Rated 5 out of 5
juni 9, 2021

Wij wisten wel dat er een stout randje aan de show zat. Onze bruid wist natuurlijk van niets. Het werd een avond vol zingen, dansen, mee trommelen en shaken met de door hem ook voor ons meegebrachte muziekinstrumenten. Boi kan uitstekend zingen en gitaarspelen. En het leuke aan hem is dat hij voor iedereen de tijd neemt. We mochten ook verzoeknummers aanvragen. Hij is wat minder thuis in Hazes en Borsato maar voor de rest was het meebrullen met Anouk, de Beatles en La Bamba. Zijn show is vooral veel lachen en licht erotisch verrast worden. De dames waren laaiend enthousiast over de finale en Boi geeft zich zelf helemaal aan de dames. Een uitspraak van hem is “Ik ben er voor jullie”. Een unieke act die echt anders is dan alle andere. Top avond met Boi.

Jessica Tan

Schrijf een review

De kosten zijn €250,- per show.

Selecteer een Afleverpunt