Borrelboot Amsterdam

1 beoordelingen

Met de borrelboot vaar je 1,5 uur lang langs de mooiste plekken in Amsterdam, terwijl jullie en de vrijgezel genieten van een heerlijk koud biertje of een glaasje Prosecco en de borrelnootjes! De all-in cruise is inclusief onbeperkt drinken gedurende de hele vaart. Prosecco, Bier en frisdrank is er genoeg.

 Wij hebben meerdere boten tot onze beschikking, die we inzetten aan de hand van de grote van de groep. Het maximum aantal personen is 34 personen.

 Onze boten zijn heerlijke open sloepen, maar de boten beschikken ook over een overkapping waardoor het geen probleem is om met slecht weer te varen.

Onze boten zijn ook uitgerust met heerlijke kussentjes en dekentjes in de koudere maanden!

De borrelboot is voor €35,00 per persoon!

  • Dirk van Kampen 2020-02-27 16:07:26
    Bedankt voor de borrelboot tour,het was goed genieten ondanks het weer maar met een paar warme kleden hebben wij ons goed vermaakt met ons team. Ga zo door. Groetjes aan schipper Marcel

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.