Big Limo Limousines!

4 beoordelingen

Een vrijgezellenparty begint bij Big Limo Limousines!

Feesten in een stoere Hummer, een stijlvolle Chrysler 300c, een klassieke Lincoln? Niemand doet het beter!!

Big Limo Limousines maakt er een onvergetelijke dag van !  En aan aandacht zal het jullie niet ontbreken.

Stap als een echte VIP in de limousine over de rode loper, de champagne of Fresita staat koud in de rijkgevulde bar, de feestverlichting staat aan, de LCD-TVscreens  en speakers spelen elk gewenste DVD af  (óók de eigen DVD’s kunnen mee!), 100% privacy door de geblindeerde ruiten en het feest kan beginnen.

Wat hadden jullie in gedachten?

 • De vrijgezel verrassen met een rondrit (overdag of ’s nachts?)
 • Vervoer naar een restaurant?
 • Cruisen van club naar club?
 • Eigen ideetjes voor deze dag?
 • Een combinatie van dit alles?

Je kunt het zo gek niet bedenken of Big Limo Limousines regelt het! Vul het info-formulier in of bezoek de website (tarieven staan er duidelijk op) en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Er staat een professioneel getrainde chauffeur gedurende de hele tour voor u klaar, die ervoor zal zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken.
Big Limo Limousines heeft vestigingen in Alkmaar, Lelystad, Delft en Groningen en rijdt uitsluitend met de laatste modellen limousines waar max. 8 pers. in plaats kunnen nemen. Big Limo Limousines is de expert in vervoer tijden vrijgezellenfeesten, kinderuitjes of bedrijfsfeestjes!

Big Limo Limousines is dé limousinespecialist van Nederland. Het juiste adres voor het huren van nieuwe Chrysler- en Hummer limousines. Met nu ook een vestiging in Maastricht!

Limousine service in heel Nederland

Big Limo Nederland heeft diverse eigen vestigingen door heel Nederland! Vanuit deze vestigingen rijden wij met Chrysler en Hummerlimo’s! Onze vestigingen vindt u in de plaatsen Alkmaar, Maastricht, Nijmegen, Utrecht en Zoetermeer,

Voor de actuele tarieven en prijzen klik naar de website

 • Daphne 2014-07-24 13:31:51
  We hadden de vrijgezel verrast met de Pink Chrysler 300c Limousine! Echt een belevenis! een uur heerlijk rondgetourd door Amsterdam. Absoluut een aanrader!
 • Jarno Twikler 2017-04-18 12:37:43
  Leuke ervaring waren perfect op tijd en de limo zag er netjes en verzorgd uit.
 • Ronald Borst 2017-04-18 12:38:40
  Kers op de cake! 8 man van Zaandam naar Schiphol met de limo. Sfeer zat er meteen goed in voor een weekendje weg.
 • Ilse Nieuwendijk 2017-04-18 12:39:16
  We hadden een limo besteld voor vervoer naar een tropisch feestje. De chauffeur hield ons netjes op de hoogte over de ophaal tijd en was ook precies op tijd. De limo is heel luxe ingericht, met tv schermen en mooie verlichting. Het was een hele leuke belevenis.

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.