Bierfiets Tour Amsterdam Noord

0 beoordelingen

Bierfiets Tour Amsterdam 2020

Ga mee op de bierfiets Toer in Amsterdam Noord van Damtours, met 15 jaar ervaring in verhuur van bierfietsen de nummer 1 bij uitstek! Een unieke belevenis voor jong en oud!
Met 20 liter bier op de bierfiets en een vaste bestuurder wordt dat zeker genieten met vele mooie verhalen erbij!
Proseccofiets; U kunt ook voor de heerlijke prosecco op de bierfiets kiezen, daarbij is een fles per persoon de limiet om het leuk te houden.
Een combinatie van Bier en prosecco op de bierfiets is ook mogelijk! Geeft u vooraf aan wat u wensen zijn, dat gaat het geheel goed komen.

De route:
deze gaat langs de vele (oude)scheepswerven van o.a. NDSM waarbij je nog veel bijzondere gebouwen ziet die herinneren aan de glorietijd van de scheepsbouw in Amsterdam. De architectuur blijft bijzonder als je er passeert. Wij rijden langs de oever van het Ij en hebben meerdere stops ingelast waarbij wij ook vele cafés locatie kunnen aandoen. Wellicht geven wij nog bijzondere opdrachten aan de persoon die in het middelpunt staat deze dag, wie zal het zeggen? Boek de bierfiets tour in Noord voor jullie vrijgezellendag, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitjes met je vrienden.

Combinatie uitjes in Amsterdam is ook mogelijk:
Bierfiets en bierboot , Hierbij is het ook mogelijk om combinaties te maken met onze bierboot, proseccoboot, BBQ BOOT of Pizzaboot waarbij alles vers wordt gebracht.

PRIJSCATEGORIEËN

  • Groep van 5 tot en met 9 personen€ 350,00
  • Groep 10 tot en met 13 personen€ 400,00
  • Groep 14 tot en met 16 personen€ 450,00

Wij denken graag mee om jullie dag bijzonder te maken.

PRIJSCATEGORIEËN

Groep van 5 tot en met 9 personen€ 350,00
Groep 10 tot en met 13 personen€ 400,00
Groep 14 tot en met 16 personen€ 450,00

Plaats hier uw beoordeling

Aantal sterren
Naam
Beschrijving

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox
Vul gegevens in:
Vul wensen in:

Vrijgezellenfeest.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Vrijgezellenfeest.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadresssen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.